Vil du jobbe i Kron?

Vi ser alltid etter flinke folk...

Lederteam

ET

Emma Tryti

Leder

Emma er daglig leder i Kron og har lang erfaring fra innovasjonsledelse. Hun har blant annet vært leder i Vipps fra start, med stillingen som CCO, netthandel og regning. Emma drives av skaperglede, og får energi av å utvikle team og lage løsninger som forenkler hverdagen. Emma er siviløkonom med en mastergrad i matematikk og finans fra UWA, Australia.

JH

Joar Hagatun

Investering

Joar er en av grunnleggerne av Kron og har lang erfaring fra finansiell forvaltning i inn- og utland, sist som senior porteføljeforvalter i Formuesforvaltning med ansvar for ca. 23 mrd kroner. Han har sin utdannelse fra NHH, National University of Singapore og Harvard Business School. Joar brenner for å skape gode resultater for pensjons- og fondssparing.

GB

Guri Berge

Markedsføring

Guri har ansvar for kommunikasjon & markedsføring i Kron og har lang erfaring fra Orkla hvor hun har jobbet med merkevarer & innovasjon. Hun drives av å bygge merkevarer ut fra sterke produkter & tjenester som gjør en forskjell for folk flest. Guri har en mastergrad i markedsføring samt videreutdanning innen grønn vekst og ledelse.

OMK

Ole M. Kristiansen

Produkt

Ole Martin er produktsjef og designer med over 12 års erfaring fra å lede utvikling av digitale produkter for selskaper som Kolonial.no, Vipps, SATS, Ruter, NSB og DNB. Ole Martin drives av å gjøre det enkelt for flere å spare godt.

HS

Herman Schistad

Teknologi

Herman er en pragmatisk problemløser, som får energi av å jobbe i og bygge gode team. Han var tidlig ansatt som utvikler i Kolonial.no , hvor han hadde en nøkkelrolle i skaleringen fra 10 til 150 ansatte. Herman er utdannet sivilingeniør fra NTNU med spesialisering innen kunstig intelligens.

CWH

Christer W. Hauglann

Finans

Christer har erfaring innen økonomi, finans og teknologi, blant annet gjennom arbeid i NBIM (Oljefondet), Equinor og Sopra Steria. Han er utdannet samfunnsøkonom fra New York University/Stern, er autorisert finansanalytiker med tittel CFA og har gått Forsvarets Russiskkurs. Christer elsker tall, orden og datadrevet innsikt!

AB

Andreas Bjørklund

Juridisk

Andreas er Krons internadvokat. Han er utdannet jurist fra UiO og har 5 års erfaring fra advokatfirma og juridisk avdeling i bank. Han sørger for at Kron overholder lover og regler på en enkel og kundevennlig måte.

Team

HM

Henrik Molnes

Teknologi

Henrik jobber som fullstack utvikler i Kron, og er dataingeniør fra Høyskolen i Oslo. Han har syv års erfaring fra konsulentbransjen hvor han har jobbet med ulike prosjekter for blant annet Stortinget, regjeringen og SPK.

TS

Truls Skeie

Teknologi

Truls har bakgrunn som utvikler med lidenskap for produktutvikling. Hos Kron har Truls fokus på retention og acquisition samt et overordnet ansvar for frontend. Truls har jobbet med tech siden 2012, og har blant annet vært med på 500 startups og en scale-up i Tyskland.

PJ

Piotr Janiszewski

Teknologi

Piotr er backend developer i Kron og har en flerfaglig erfaring som strukturingeniør, data scientist og maskinlæringsingeniør fra blant annet Aker Solutions og DNV GL. Han er utdannet byggingeniør fra det tekniske universitet i Warszawa med spesialisering i numerisk analyse. Han er opptatt av lage enkle og robuste løsninger som varer.

AD

Andreas Drivenes

Teknologi

Andreas er fullstack-utvikler i Kron, og liker å jobbe med alt som skal til for å bygge gode og intuitive kundeflater, og robuste systemer bak. Andreas er utdannet sivilingeniør fra NTNU. Før Kron jobbet han som utvikler i konsulentbransjen.

JSP

Jonas S. Pettersen

Teknologi

Jonas er utvikler i Kron og har bakgrunn som byggingeniør fra NTNU og 7 års erfaring som konstruksjonsingeniør. Han motiveres av å utvikle effektive systemer som gir god funksjonalitet for kundene våre.

JK

Joar Kosberg

Teknologi

Joar er utvikler i Kron. Han er utdannet programmerer fra Westerdals og har erfaring fra konsulentbransjen, hvor han blant annet jobbet for DNB, FHI og OBOS. Joar er opptatt av å jobbe pragmatisk og ønsker å levere enkle intuitive løsninger.

CR

Christina Røise

Teknologi

Christina er utvikler i Kron. I tillegg til kompetanse innen frontend, har hun fagkompetanse innen emner som engelsk lingvistikk, psykologi, kultur, fotografi, og markedsføring fra Belmont University og Fagskolen Kristiania. Christina er opptatt av inkludering og tilgjengelighet, og at dette skal gjenspeiles godt i tekniske løsninger.

HH

Heidi Hoen

Produkt

Heidi er en designer utdannet ved Arkitektur- og Designhøgskolen i Oslo med flere års erfaring som konsulent for blant annet Dagnes Næringsliv, KLP, Ruter, Bufdir og Møller Mobility Group. I Kron har hun som mål å gi folk utelukkende gode opplevelser med våre digitale løsninger og en mestringsfølelse når det kommer til sparing.

HS

Håvard Solheim

Produkt

Håvard har vært med fra starten og er produktsjef med ansvar for aksjer, fond og pensjon i Kron. Han er utdannet siviløkonom fra Universitetet i Tromsø, er autorisert finansiell rådgiver, og har jobbet som rådgiver i Formue. Håvard digger å få tilbakemelding fra kundene i Kron.

HS

Hanna Stålhammar

Markedsføring

Hanna jobber med innholdsproduksjon, intern og ekstern kommunikasjon, branding og markedskampanjer. Hun er opptatt av å skape enkel og tydelig kommunikasjon som engasjerer folk til å ta gode økonomiske valg. Hanna har en mastergrad fra Handelshøyskolen BI innen kommunikasjons- og markedsføringsledelse. Hun har også en bachelorgrad i internasjonal politikk og fransk fra The University of Exeter.

MN

Maiken Nyseter

Markedsføring

Maiken jobber med betalt og organisk markedsføring gjennom sosiale media.
Hun har en bachelor i digital kommunikasjon og markedsføring fra Handelshøyskolen BI, i tillegg til en bachelor i regnskap og revisjon fra NTNU.

AA

Ale Arce

Markedsføring

Ale har bred erfaring, blant annet fra produktmarkedsføring i Facebook og fra drift av de mest voksende startupsene i Latin-Amerika. I tillegg har hun erfaring fra e-varehandel og finansielle tjenester. Ale brenner for å optimalisere Kron for deg!

BV

Balder Vestad

Markedsføring

Balder har ansvar for partnerskap og PR i Kron, og har mer enn ti års erfaring fra finanssektoren i inn- og utland. Han brenner for at alle skal få tilgang til best mulig sparing uten at det koster skjorta eller er vanskelig å forstå. Balder har en mastergrad i økonomisk historie fra London School of Economics and Political Science (LSE).

TLE

Tine L’Orsa Eriksen

Finans

Tine har en mastergrad fra Handelshøyskolen BI og er utdannet siviløkonom. Hun jobber blant annet med innhold og markedsføring i Kron. Hun har erfaring med ulike finansielle oppgaver ved Bojar AS. Tine elsker en god diskusjon om sparing!

SG

Sofian Gharsallah

Spareekspert

Sofian har en bachelor i Economics and Business Administration ved Handelshøyskolen BI og er autorisert finansiell rådgiver. På fritiden liker han å lese økonomi-blogger og høre på podcaster. Sofians mål er at alle skal få delta i den økonomiske utviklingen.

MM

Mathias M.-Nilssen

Finans og Innsikt

Mathias er utdannet siviløkonom ved CBS, der han spesialiserte seg i dataanalyse. Han elsker smarte løsninger og datadrevet innsikt.

TMK

Trine Mari Kjønnø

Spareekspert

Trine Mari studerer Økonomi og Ledelse ved Handelshøyskolen BI.
Hun har erfaring som studentkonsulent og markedsansvarlig hos StudConsult, og liker å jobbe med datainnsamling og analyse. Trine Mari ønsker å gjøre økonomi og sparing i fond enkelt å forstå for alle som investerer i Kron.

ES

Edvard Sandnes

Spareekspert

Edvard har en bachelor i finans fra Handelshøyskolen BI i Oslo. I Kron jobber han som spareekspert og hjelper deg gjerne med det du måtte lure på. Edvard er veldig interessert i sparing og det å ta gode økonomiske valg.

FM

Fredrik Mjørud

Spareekspert

Fredrik studerer kvantitativ finans ved Handelshøyskolen BI. I Kron jobber han som spareekspert og hjelper deg gjerne med det du måtte lure på. Han har interesse for finans og økonomi, og ønsker å gjøre sparing i fond enklere å forstå for alle som vil.

KJ

Kevin Jelle

Spareekspert

Kevin jobber med behandling av transaksjoner og handel av fond i Kron, og motiveres av å skape gode løsninger. Han ønsker å gjøre sparing og investering lettere og mer tilgjengelig for folk flest. Kevin har en bachelor i økonomi og ledelse fra USN, med spesialisering i finans.

PM

Petter Moger

Spareekspert

Petter jobber med behandling av transaksjoner og handel av fond i Kron. Han drives av å skape smarte løsninger som sparer tid og gjør livet enklere. Petter har en bachelorgrad i økonomi og ledelse fra Handelshøyskolen BI, og har erfaring som studentkonsulent og leder i StudConsult.

LR

Lars Raastad

Spareekspert

Lars er i daglig kontakt med kundene våre via chatten og hjelper dem med å gjøre gode investeringer gjennom Kron. Han er opptatt av å bruke et språk som kundene forstår og brenner for å gjøre sparing i fond enkelt, billig og tilgjengelig for alle. Lars har studert samfunnsøkonomi ved Universitet i Oslo, i tillegg til at han er utdannet lærer og har jobbet i skolen i mange år.

Styret

ØB

Øystein Bø

Styreleder

Øystein var med å starte Formuesforvaltning i 2000 og jobbet før det i Storebrand. Han har en bachelor fra Handelshøyskolen BI. Med mer enn 20 års finanserfaring og lidenskap for privat sparing har Øystein vært en nøkkelperson i oppbyggingen av Kron.

HYMA

Hege Yli Melhus Ask

Styremedlem

Hege er styreleder i såkornfondet Skagerak Maturo Seed. Hun har tidligere vært konsernsjef i NHST Media Group samt konserndirektør for privatmarkedet i Gjensidige Forsikring i åtte år. Hege har en Master i finans fra Universite Paris Dauphine, Frankrike. Hun brenner for gode og enkle brukeropplevelser og fornøyde kunder.

LT

Lars Tronsgaard

Styremedlem

Lars er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, og har mange års erfaring fra flere norske finansinstitusjoner, både som megler, analytiker og finansieringsansvarlig. Han har lang forvaltererfaring fra flere ulike roller i Folketrygdfondet. Blant annet med over 20 år som viseadministrerende direktør og leder av renteforvaltningen. Gjennom mange år innenfor finansiell sektor er Lars særlig opptatt av at langsiktig sparingen skal gjøres så enkelt og kostnadseffektivt som mulig.

AHW

Anne H. Worsøe

Styremedlem

Anne er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Hun bygget opp Norsk Venturekapitalforening og Nordic Innovation House i Silicon Valley, og har mange års erfaring med oppstartsselskaper i teknologibransjen. Anne brenner for avansert teknologi som er enkel å bruke.

PN

Petter Neslein

Styremedlem

Petter har en MBA fra Columbia University i New York og er siviløkonom fra Université de Fribourg i Sveits. Han har vært administrerende direktør og hovedeier i eiendomsselskapet Pecunia AS siden 1985. Tidligere har han vært konsulent i The Boston Consulting Group og daglig leder Nevi Invest AS. Han er styremedlem i flere investeringsselskaper og har sittet 4 år som medlem i Norges Banks Real Estate Investment Board som beslutter oljefondets investeringer i utlandet.

OJS

Ole Jacob Sunde

Varamedlem

Ole Jacob er styreleder i Schibsted ASA og var gründeren bak Formuesforvaltning i 2000. Han er utdannet ved Kellogg School of Management, Northwestern University. Ole Jacob er en drivkraft for at flere skal få tilgang til gode råd.

CM

Christoffer Moen

Varamedlem

Chris har bakgrunn i markedsføring og kommersialisering av vekstselskaper og har vært med å starte opp og selge en rekke oppstartsselskaper. Blant annet Nabobil.no, Fullstakk Marketing og Teston. Han brenner for produkter som fokuserer på gode brukeropplevelse for sluttbrukeren i enhver bransje.

Kron investeringskomité

Medlemmene i Krons investeringskomité har lang erfaring og høy kompetanse. Den består av Niclas Hiller og Henrik Langum, disse har kombinert erfaring fra lederroller i det norske oljefondet (NBIM), det svenske AP7 pensjonsfondet og større pensjonskasser. Leder i investeringskomitén er Krons investeringssjef Joar Hagatun.

Niclas Hiller

  • Chief Investment Officer i Formuesforvaltning
  • Over 25 års erfaring fra finans og var med på å bygge opp NBIM (Oljefondet), med ansvar for ekstern forvaltning
  • MSc i finans fra Uppsala universitet

Henrik Langum

  • Daglig leder Griff Kapital AS
  • Sivilingeniør fra NTNU/MBA i Finans fra NHH
  • Autorisert Finansanalytiker (AFA)
  • Over 10 års erfaring med finansiell og strategisk rådgivning