Chief Marketing Officer (CMO)

Er du en merkevarebygger med hjerte for mennesker?

Vi søker deg som har lyst til å være med på reisen til et av de mest spennende Fintech-selskapene i Norden. Du er først og fremst rå på å skape sterk organisk vekst gjennom god merkevarebygging og kommunikasjon som treffer kundene godt. Du ønsker deg en sentral rolle i et selskap som har de beste årene og de største vekstmulighetene foran seg. Du trigges av å forstå kundenes behov, ta nye initiativ, utforske innovative muligheter og jobbe data-drevet for å måle effekt og systematisk skape resultater. Du har erfaring fra å lede markedsteam og kan vise til gode resultater fra å bygge merkevarekjennskap, rask skalering og høy kundetilfredshet. Videre er du opptatt av menneskene bak merkevaren, du har en positiv innstilling og bidrar aktivt til at kollegaene dine har det bra.

Litt mer om oss

Kron ble startet som en liten startup i Formuesforvaltning, og har stått på egne bein siden januar 2020. Med farten til en scale-up og tyngden til et uavhengig finansforetak, tilbyr vi folk flest høyest mulig profesjonalitet i forvaltningen av folks sparing i fond og pensjon, til lavest mulig kostnad. Hittil i år har vi mer enn doblet antall kunder og mer en femdoblet kapitalen under forvaltning.

Vårt oppdrag

Kron tilbyr neste generasjons investeringsplattform til folk flest. Gjennom innovative løsninger, brukervennlig design og smart bruk av teknologi, gjør vi det som tidligere var forbeholdt proffene, og de med mye penger, tilgjengelig for alle. I Kron er en kunde som setter inn 300 kr like mye investor som en som setter inn 30 millioner. Vi vil bidra til at kvinner i verden får investert sin «fair share», og at en større andel av kapitalen blir kanalisert til bærekraftige fond.

Gjengen bak Kron

Vi er i dag et team på 25 ansatte, og solide, langsiktige eiere som sikrer oss finansiell trygghet. Teamet vokser raskt, og mangfold er viktig for oss. Teknologer, produkthoder, designere, markedsfolk, økonomer og jurister jobber tett i team, og bidrar sammen til å gjøre Kron til et unikt arbeidsmiljø. Vi står opp om morgenen og gleder oss til å skape mestring hos enda flere, feire når de kommer i gang og juble når de når sine mål. Vi setter vår ære i å snakke om finans, pensjon og sparing med et språk folk forstår. Vi deler aktiv innsikt om hva som skjer i verden og hvordan det påvirker kundenes egne investeringer.

Bransjen og kundebehovet er i kontinuerlig forandring, og god kommunikasjon er derfor helt sentralt både i Krons digitale løsninger og selskapets vekststrategi.

Og det er her vi trenger deg!

Ansvarsområder:

Som leder for marked og mennesker vil du være ansvarlig for Krons merkevare- og kommunikasjon; PR, digital annonsering, byråsamarbeid, partnerskap og kundedialog. Du vil lede flere dyktige medarbeidere og får ansvar for å bygge teamet videre. Du vil bli en del av ledergruppen til Kron og rapporterer til CEO.

Hvem ser vi etter?

Vi tror du har..

 • En ambisjon om å utvikle et fantastisk innovativt, ambisiøst og resultatorientert markedsteam i et vekstselskap i sterk utvikling, hvor god kommunikasjon er sentralt i kundeopplevelsen
 • Engasjement, ideer og mot til å utforske nye initiativer innenfor fagområdet ditt, samt evnen til å inspirere teamet ditt til å gjøre det samme
 • Gode lederegenskaper som bidrar til at teamet ditt kan ha sine beste arbeidsår hos Kron
 • Gode strategiske og analytiske egenskaper, og samtidig opptatt av detaljer og struktur - også under tidspress
 • Stor arbeidskapasitet og sterk gjennomføringskraft
 • Sterke muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk
 • Utpreget kommersiell legning, og samtidig folkelig, positiv og jordnær med gode samarbeidsevner
 • Høyere utdanning på masternivå fortrinnsvis innen markedsføring og kommunikasjon, eller lang og relevant erfaring med markedsføring på senior/ledelsesnivå

Vi kan tilby deg:

 • Frihet til å forme din egen hverdag
 • Et stort ansvar og spennende utfordringer i en sentral rolle for selskapets videre vekst
 • Markedsbasert lønn
 • Tilbud om deltakelse i selskapets aksjekjøpsprogram
 • Gode pensjonsordninger og forsikringer som sikrer deg og de du er glad i
 • Barnebonus på 25 000 kr ved familieforøkelse
 • Hyggelige, sosiale og dyktige kolleger i et miljø preget av store visjoner, ambisjoner og høy fart
 • Hyggelige lokaler sentralt ved Slottsparken, med mulighet til å jobbe hjemmefra

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Assessit:


- Trine Bjertnes Tangen på mobil: 905 53 525
- Tove Gartland mobil: 958 99 755.

Søk her