Designer

Vi er Norges raskest voksende spareapp med 30% månedlig vekst og 50 000 brukere. Nå ser vi etter en designer for å hjelpe oss med å forenkle sparing og bygge innovative produkter.

Siden 2017 har Kron jobbet med å gjøre sparing og investering enklere. Det har vi tenkt til å fortsette med og vil ha med deg på laget vårt!

Alle fortjener å få tilgang til den beste sparetjenesten og ikke bli stoppet av dårlig brukeropplevelse. Med teknologi tilgjengeliggjør vi den beste sparingen for alle, gjør sparingen engasjerende og ikke minst lærerik.

Vi har fått anerkjennelse for vårt arbeid og har blant annet blitt kåret til beste Sparerobot i Dine Penger. Nå har vi 50 000 brukere og vokser raskt.

Vår kultur

Som designer i Kron får du mulighet til å være med å designe et verdensledende produkt for fremtidens sparere. Vi har ingen byråkratiske prosesser og gjemmer oss ikke bak tomme titler. Hos oss dyrker vi talentene, og alle sammen får mulighet til å bidra med sin spesialkompetanse. Sammen er vi SÅ mye bedre. Vi gjør feil, lærer av det og backer hverandre opp. Mangfold i teamet er også veldig viktig for oss – når vi er forskjellige utfyller vi hverandre enda bedre.

Som designer i Kron jobber du i produktteamet som består av utviklere og designere. Som team jobber vi med små, kontinuerlige forbedringer av tjenesten og større prosjekter. Alt sammen i tett kontakt med brukerne våre. Vi jobber som regel i tverrfaglige team - i tett kontakt med utviklere, compliance og de som sitter våre kunder nærmest.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter en designer som kan jobbe tverrfaglig og har interesse for hele reisen fra idé til lansering. Konseptutvikling, prototyping og brukertesting, UX og visuell design. Du trenger ikke være ekspert på alle områdene!

Det er ikke et krav om at du må ha X antall års erfaring. Kommer du rett fra skolen kan du absolutt være relevant for oss i den grad du har relevante prosjekter i porteføljen.

Vi bruker primært Figma som verktøy og det er en fordel om du erfaring med dette.

Du må også beherske norsk flytende både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr

  • Muligheten til å jobbe i det som kanskje er Norges mest spennende fintech-startup
  • Tilgang til det siste av tilgjengelige tech-verktøy
  • Gode lønnsbetingelser
  • Vi er backet av solide investorer som sikrer det økonomiske fundamentet
  • En rekke forsikringer som sikrer deg selv og de du er glad i
  • Barnebonus på 25 000 kr
  • Medeierskap
  • Fine, nyoppussede og lyse lokaler med svært god lunsj!
  • Hyggelige kolleger!
  • Sosiale arrangementer

Ansettelsesform: Fast
Frist: Snarest