Growth and Commercial Specialist

Vil du være med på å gjøre investering tilgjengelig for alle?

Alt for lenge har gode investeringstjenester vært forbeholdt de få, fremstått kompliserte og kostet for mye. Vi startet Kron i 2017 for å vise at investering i fond kan være både engasjerende, lønnsomt og enkelt.

Dette er Kron

Siden 2017 har vi jobbet med å gjøre sparing og investering enklere, mer engasjerende og lærerikt for folk flest. Kron er en spin-off fra Formuesforvaltning, og selskapene har fortsatt et nært faglig samarbeid. Vår spareløsing er en kombinasjon av 20 års investeringskompetanse og smart teknologi, pakket inn i en enkel og brukervennlig app. Med farten til en startup og tyngden til et uavhengig finansforetak, tilbyr vi folk flest høyest mulig profesjonalitet i fondsforvaltningen til lavest mulig kostnad. Kron gjør investeringer som før var forbeholdt proffene, enkelt og tilgjengelig for alle. Det er nå 70 000 registrerte brukere i Kron-appen. I 2020 fikk vi også konsesjon som forvaltningsselskap for verdipapirfond. I 2021 endret spillereglene i pensjonsmarkedet seg, og siden 1. februar har vi tilbudt Egen Pensjonskonto til eksisterende og nye kunder, samt ca. 220.000 medlemmer under Akademikerne Pluss.

Vårt oppdrag

Sparing er noe av det viktigste vi gjør i livet. Likevel velger mange nordmenn å bruke den trygge kontoen i dagligbanken til langsiktige sparemål. Dermed går vi også glipp av milliarder i avkastning. Investering i fond eller aksjer kan virke skummelt og utilgjengelig for mange. Vår oppgave er å rive ned barrierene rundt investering som sparemetode. Vi vil være døråpneren for de som fortsatt tenker at investering bare er for de med en grad i finans. Vi kaller det investering for alle; Kron er både for dem som ønsker at vi fikser alt for dem og for de som vil bestemme litt selv. Vi har også et fondstorg for de som ønsker enda mer kontroll over plasseringene sine.

Gjengen bak Kron

Kron består av et team på 20 ansatte, og vokser raskt. Mangfold er viktig for oss. Teknologer, produktdesignere og økonomer jobber tett i team, og bidrar sammen til å gjøre Kron til et unikt arbeidsmiljø.

Vi står opp om morgenen og gleder oss til å skape mestring hos enda flere, feire når de kommer i gang og ikke minst juble når de når sine mål. Dette gjør vi ved å knytte investeringer til ting som skjer i verden, slik at det blir aktuelt for nettopp deg. Og snakker om det med ord de fleste forstår.

Vi ser på oss selv som et kundesentrisk, teknologibasert forvaltningsselskap og har langsiktige, solide investorer i ryggen som sikrer det økonomiske fundamentet for selskapet fremover.

Dette leter vi etter i ny kollega

Vi leter etter deg som trigges av å være med på reisen i ett av de mest spennende nye finansselskapene i Norge. Du ønsker deg en aktiv rolle i et vekstselskap som har de beste årene og de største mulighetene foran seg

Kron er i en fase som krever andre markedsgrep enn vi har jobbet med frem til i dag. Skal vi få til det må vi rett og slett være flere folk. Og helst noen som tilfører noe annet enn det teamet skaper sammen i dag.

Vi styrker derfor teamet med et nytt hode, og leter etter noen som kan tilføre strategisk tenk, optimalisere kundereiser og få litt mer ut av hver investerte krone.

 • Du trigges av vekst og har smart kommersiell sans
 • Du må være ganske rå på datadrevet salg og marketing
 • Analyse og evaluering er oppgaver du gleder deg til å starte på
 • Du har en magisk penn som oversetter komplisert finansk til ord folk forstår
 • Du har bygget markedsposisjoner før, og vet hva som skal til for å fasilitere tverrfaglig samarbeid og sette mål på tvers
 • Med stort pågangsmot og kreativitet løser du både kompliserte og superenkle oppgaver raskt
 • Du har erfaring fra å sette sammen aktiviteter på tvers av både kanaler og fagområder, og forstår hvordan kommunikasjon, marketing og kundedialog optimaliseres
 • Selv om du er en råtass til å skape vekst, bør du være folkelig, positiv og jordnær
 • Vi tror det er smart at du har minst 5 års erfaring med markedsarbeid, men her kan det hende vi tar feil

Dette kan du forvente av oss

 • Et stort rom til å fylle en nyopprettet stilling og forme din egen hverdag
 • Et stort ansvar og spennende utfordringer i en viktig rolle for selskapet
 • Markedsbasert lønn
 • Tilbud om deltakelse i selskapets aksjekjøpsprogram
 • Gode pensjonsordninger og forsikringer som sikrer deg selv og de du er glad i
 • Barnebonus på 25 000 kr ved familieforøkelse
 • Hyggelige, sosiale og dyktige kolleger i et miljø preget av store visjoner, ambisjoner og høy fart
 • Fine lokaler sentralt ved Slottsparken, med mulighet til å jobbe hjemmefra

Spørsmål? Kontakt oss gjerne

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med:

Ole Martin Kristiansen

Email: ole.martin.kristiansen@kron.no

Telefon: 986 53 489