Head of Compliance & Risk

Siden 2017 har Kron jobbet med å gjøre sparing og investering enklere, mer engasjerende og lærerikt – for folk flest. Kron er en spin-off fra Formuesforvaltning, og vår spareløsning bygger på 20 års solid investeringskompetanse koblet sammen med smart teknologi, pakket inn i et enkelt, brukervennlig design. Med farten til en startup og tyngden til et uavhengig finansforetak, tilbyr vi folk flest høyest mulig profesjonalitet i fondsforvaltningen til lavest mulig kostnad. Kron gjør investeringer som før var forbeholdt proffene, enkelt tilgjengelig for alle.

Hittil har vi fått 50 000 brukere og vokser raskt. Og vi har en enda større mulighet nå når spillereglene i pensjonsmarkedet endres. Vi har nylig fått konsesjon fra Finanstilsynet som forvaltningsselskap for verdipapirfond og vil fra 2021 også tilby Egen Pensjonskonto. I sommer inngikk vi et samarbeid med Akademikerne Pluss om leveranse av Egen Pensjonskonto til deres 200 000 medlemmer. Nå ser vi etter en ny kollega med solid kunnskap om verdipapirfond og sterk interesse for verdipapirforvaltning, som leder for Compliance & Risk i Kron.

Om å jobbe i Kron

Vi ser på oss selv som et annerledes forvaltningsselskap, lidenskapelig opptatt av å levere tjenester som er til det beste for lommeboken til folk flest. Vi har solide investorer i ryggen som sikrer det økonomiske fundamentet for selskapet.

Vi har dyp respekt for vårt samfunnsansvar som forvaltningsselskap. Å ha god kontroll på problemstillinger som hvitvasking og personvern er virksomhetskritisk for oss. Vi har fokus på kvalitet i alle våre leveranser, herunder at vi operer innenfor gjeldende lovverk, forskrifter og retningslinjer. Mange kundekontroller er automatisert slik at brukeropplevelsen er sømløs.

Hos oss dyrker vi talentene, og alle bidrar med sin spesialkompetanse. Mangfold i teamet er viktig for oss – når vi er ulike utfyller vi hverandre enda bedre.

Hvem ser vi etter?

Vi søker deg som trigges av å være med på reisen til i ett av de mest spennende nye finansselskapene i Norge. Head of Compliance & Risk er en nyopprettet stilling. Vi ser etter deg som motiveres av utfordringen med å ta ansvar for dette fagområdet, fylle det med godt innhold og jobbe operativt med juridiske vurderinger, kontroller, rutiner og andre tilhørende oppgaver i Kron. Stillingen omfatter også overvåking av selskapets operasjonelle risiko, noe som vil gi god innsikt i alle prosesser i Krons virksomhet.

Du har høyere utdanning innenfor jus eller økonomi, gode norske språkkunnskaper og trives med å kommunisere både internt og eksternt. Du har gjerne jobbet med verdipapirfond i noen år og vet hva som skal til for å sikre trygg og effektiv drift og regeletterlevelse. Du er en positiv bidragsyter til et godt arbeidsmiljø, med sterk faglig og personlig integritet og et skarpt øye for detaljer. Du klarer også å løfte blikket når du bidrar i utviklingen av våre produkter og prosesser, når du utforsker problemstillinger og utfordrer oss, og når du deltar i strategiske diskusjoner med styret vårt.

Du vil samarbeide tett med Compliance & Risk i Formuesforvaltning-konsernet og få godt rom for både regulatorisk sparring og faglig utvikling innen compliance og risikostyring med ett av landets beste fagmiljøer. Samtidig vil du få en helt sentral rolle og et stort ansvar i å bidra til å videreutvikle et raskt voksende ungt selskap. Som Head of Compliance & Risk i Kron vil du få det beste fra to verdener.

Vi kan tilby deg:

  • Et stort ansvar og et stort rom til å fylle en nyopprettet stilling og forme din egen hverdag
  • Spennende faglige utfordringer i en viktig rolle for selskapet
  • Tett samarbeid med Compliance & Risk i Formuesforvaltning
  • Markedsbasert lønn
  • Tilbud om deltakelse i selskapets aksjekjøpsprogram
  • Gode pensjonsordninger og forsikringer som sikrer deg selv og de du er glad i
  • Barnebonus på 25 000 kr ved familieforøkelse
  • Hyggelige, sosiale og dyktige kolleger i et miljø preget av store visjoner, ambisjoner og høy fart

Ansettelsesform: Fast

Frist: 15.12.2020