Bli kunde

Junior Associate

Har du lyst til å jobbe med sparing og personlig økonomi i et fintech-selskap som er kåret til Norges beste sparerobot? 🎉

Hvem er vi?👨 👩‍ 👧‍ 👦

Siden 2017 har Kron jobbet med å gjøre sparing og investering enklere. Det har vi tenkt til å fortsette med og vil ha med deg på laget vårt!

Skjulte kostnader, trege prosesser og dårlige brukeropplevelser. Det er tilbudet som møter de som søker råd når de skal investere sparepengene sine i dag. Alle fortjener å få tilgang til den beste sparetjenesten og ikke bli stoppet av dårlige brukeropplevelser. Med teknologi tilgjengeliggjør vi den beste sparingen for alle, gjør sparing engasjerende, lett og ikke minst lærerikt.

Vi har fått anerkjennelse for vårt arbeid og har blant annet blitt kåret til beste sparerobot i Dine Penger. Nå har vi 40 000 brukere og forvalter nå ca. 600 millioner kroner på vegne av våre kunder. Men dette er bare begynnelsen og vi ønsker å hjelpe enda flere. Fra neste år skal vi tilby pensjonssparing og videreutvikle konseptet vårt til nye høyder.

Vår kultur 💚

Som Junior Associate i Kron får du mulighet til å lære deg det aller meste innenfor finans. Vi yter det lille ekstra for at kundene våre skal få de beste investeringene og den aller beste rådgivningen. Vi har ingen byråkratiske prosesser og gjemmer oss ikke bak tomme titler. Hos oss dyrker vi talentene, og alle sammen får mulighet til å bidra med sin spesialkompetanse. Sammen er vi så mye bedre. Vi gjør feil, lærer av det og backer hverandre opp. Mangfold i teamet er viktig for oss – når vi er forskjellig utfyller vi hverandre bedre.

Sentrale arbeidsoppgaver 📇

En arbeidsdag hos oss vil gå ut på å være med på å drifte konseptet vårt. Dette innebærer å jobbe med kontroll i våre systemer, overføringer av aksjesparekontoer fra andre tilbydere til Kron og ikke minst kundekontakt, hovedsaklig gjennom vår chat. I et selskap med stor vekst vil det alltid være spennende prosjekter på videreutvikling og forbedring, hvor vi vil trenge dine innspill og arbeidskraft.

Hvem ser vi etter? 🙋‍♂️🙋‍♀️

Kron søker to nye Junior Associates til Operations & Advice temaet. Vi ser etter deg som er bachelor- eller masterstudent på høyskole eller universitet. En stor del av arbeidsoppgavene involverer Excel, og vi ser derfor etter noen med kjennskap, erfaring eller villighet til å utvikle sine ferdigheter med programmet. En stor del av dagen vil kunne gå til kundekontakt og kundeoppfølging, hovedsaklig på chat og mail, derfor er gode skriftlige og muntlige norskkunnskaper viktig.

Vi ønsker deg som er strukturert, proaktiv og innovativ. Vi verdsetter om du har et ønske om å forbedre og utvikle Kron, og at du drives av gode resultater og service i verdensklasse. Det er også viktig at du har evnen til å balansere en hektisk studiehverdag med en deltidsjobb.

Vi tilbyr 🍯

Som Junior Associates i Kron får du utfordrende arbeidsoppgaver i et ungt miljø med ulike bakgrunner, utdannelser og interesser. Hos oss drives alle av å skape noe nytt og revolusjonerende. Du vil bli en del av et team som jobber hardt for å markere vår sparetjeneste på kartet. Vi har et sterkt ønske om å digitalisere operasjonelle prosesser og gjøre de så sømløse som mulig.

Nå vet du litt mer om oss, hva vi driver med og hvem vi ser etter. Synes du dette hørtes spennende ut? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg!


Ved eventuelle spørsmål vedrørende stillingen, send en mail til sofian.gharsallah@kron.no

CV, søknad og vitnemål fra både videregående og høyere utdanning må legges ved, foretrukket i PDF format, for at søknaden skal bli behandlet.

Frist: 5. oktober


Søk nå