Få mer ut av pensjonen din!

Finner du en billigere pensjon enn det jobben har valgt for deg, får du kostnadsforskjellen inn på pensjonskontoen din.

Derfor velger folk Kron

Tjente tusenvis på et par minutter

Mattis (35) flyttet pensjonen til Kron på noen minutter. Nå kan han glede seg til 150 000,- mer i pensjon.*

* Eksemplet forutsetter at man velger Krons billigste forvaltning og tar utgangspunkt i en kostnad hos arbeidsgivers leverandør på 0,41% i hele perioden. Besparelsen kan både være høyere og lavere, den vil variere utifra alder, lønn, investeringsvalg og kostnad hos arbeidsgiver. Eksemplet forutsetter også en nedtrapping av risiko frem mot pensjonsalder og at arbeidsgiver sparer 5% av lønnen til pensjon. Lønnsdata er hentet fra gjennomsnittslønn per alderskohort iht. SSBs tabell 11421. Avkastningstall er iht. bransjeavtale om avkastningsprognoser fra Finans Norge.

Enkel oversikt over pensjon

Med Kron-appen er det enklere enn noen gang å få kontroll på pensjonen.

Les mer om pensjon i Kron

Er du en av 1,5 millioner nordmenn?

I fjor kunne alle nordmenn med innskuddspensjon, for første gang, flytte pensjon fra jobben til en leverandør de har valgt selv. Hvis du finner en leverandør som har lavere kostnader enn den jobben har valgt, får du differansen rett inn på pensjonskontoen. Å ta grep nå vil for mange bety hundretusener som pensjonist. Dette er fordi oppsparingen skjer over mange år, og da betyr kostnadene ekstra mye for veksten til pensjonen din.

Derfor har mange flyttet til Kron

Best i test hos Forbrukerrådet

Kron har blitt kåret til vinner av Forbrukerrådets pristest for aktører som tilbyr egen pensjonskonto og forvaltning av pensjonskapitalbevis. Dette gjelder for rimeligst indeksfond, lavest kostnad på pensjonskapitalbevis, og lavest eller nest laveste pris på enkeltfond.

Les hele testen

Dette er Kron

Lurer du på hvorfor du skal bli kunde hos Kron? Les mer om hvem vi er her

Les mer

Bli sjef over pengene dine nå

Last ned Kron-appen til din mobil

Kron anbefalt av fornøyde kunder

«Kron-teamet er engasjerende og flinke! Du får lynraske og gode svar (nesten) uavhengig av når på døgnet. Kron sine fond presterer også helt supert og du får mye av avkastningen selv!»

5 stjerner

App Store

«Dette er nok den beste appen jeg har hatt. Den motiverer veldig til å spare, er veldig enkel å bruke og samtidig lærer man mye.»

5 stjerner

App Store

«Det virker som det er viktigere for de at kunden skal tjene penger enn at de selv skal tjene. Svarene er ikke bare gode, men raske.»

5 stjerner

App Store

Merk at...Selv om aksjemarkedet har gått bra historisk er det ingen garanti for at det vil gjøre det i fremtiden. Avkastningen påvirkes av markedsutviklingen,
risikoprofil på din investering, og kostnader. Avkastningen kan bli negativ.