Bli kunde

Slik fungerer Kron

Hos Kron kan du investere sparepengene dine på en smartere og mer lønnsom måte. Kron gjør fondssparing enkelt ved at vi velger de beste fondene for akkurat deg. Hvis du lurer på noe ta kontakt med våre spareeksperter på chatten.

Sparing i fond gjort enkelt

Dette får du

De beste fondene for deg

Kron gjør det enkelt å investere i fond og investerer dine sparepenger i de beste fondene for nettopp deg. Du svarer på noen enkle spørsmål om dine ønsker og økonomiske situasjon, før Kron setter sammen en spareplan. Deretter investerer Krons spareeksperter pengene dine. Med Kron trenger du ikke være redd for å trå feil!

Lurer du på hvordan Kron finner de beste fondene?
Vil du vite mer om Krons investeringsfilosofi?

Oppdateringer på dine sparepenger

Kron passer hele tiden på så sparepengene vokser. Samtidig holder Kron deg oppdatert dersom det hender noe i verden som kan påvirke dine sparepenger. Kron gir deg også enkle forklaringer på hvorfor hendelsene har funnet sted. I Kron-appen kan du når som helst se våre oppdateringer og status for dine investeringer.

Du kan være med å bestemme

Du kan være trygg på at Kron velger de beste fondene for deg. Men du får muligheten til å velge investeringstema! Teknologi er for deg som er interessert i digitalisering og roboter. Hvis du synes fornybar energi er spennende, velger du Miljøbevisst. Brenner du for likestilling kan du velge Likestilling.

Les mer om våre tema

Bedre utvikling

Kron hjelper deg å spare smartere og mer lønnsomt. Dermed kan pengene dine vokse med 2,5 % mer enn med gjennomsnittlig fondssparing. Det er fordi Kron finner de beste fondene for deg, sørger for at du er investert til riktig tid og har lavere kostnader. Slik kan du gjøre bedre investeringer.

Les mer om dette

På en måte alle forstår

Investeringer, fondssparing og finans kan virke vanskelig og uforståelig. Det gjør Kron noe med! Kron-grafen fargelegges ut fra hvordan det går med pengene dine. Slik holder du enkelt oversikten.