Bli kunde

Tema

Hos Kron velger vi alltid de beste fondene for nettopp deg, men du kan være med å bestemme! Hvis det er noe du brenner for, kanskje miljøet, eller er veldig interessert i, for eksempel teknologi, kan du velge et tema. Noen ganger er det enkleste å ikke ta et valg, og det er helt greit hos Kron fordi Krons Utvalgte ligger alltid i bunn.

Krons utvalgte

Krons Utvalgte ligger i bunn for alle temaene hos Kron. Det er derfor automatisk valgt og kan heller ikke velges bort. Temaet består av en god blanding av investeringer i forskjellige bransjer og geografiske lokasjoner. Dette sikrer at det ikke tas unødvendig høy risiko i sparingen, og alle investeringene står i samsvar med våre etiske retningslinjer.

Likestilling

Nå kan du investerer en større andel i selskaper som fokuserer på kjønnsbalanse, lik lønn og et sunt arbeidsmiljø. Forskning viser at likestilte selskaper gjør det bedre enn gjennomsnittet.

Teknologi

Tror du at roboter og Artificial Intelligence er fremtiden? Nå kan du ta del i utviklingen ved å investere i temaet Teknologi. Vi i Kron tar en passelig andel i investeringer som satser på automatisering, robotifisering, mobilapplikasjoner og nyvinning innen teknologi.

Miljøbevisst

Visste du at dersom du investerer 1 million kroner vil du redusere ditt karbonutslipp med ca 4 biler i året med temaet Miljøbevisst? Noen investeringer kan bidra til mer industriarbeid, dermed økt forurensing og karbonutslipp. Miljøbevisst vil derimot investere sparepengene dine i selskaper med god miljøprofil og som fokuserer på fornybar energi

Indeks

Nå kan du investere i den billigste pakkeløsningen med indeksfond i Norge. Du får en bred sammensetning av globale indeksfond samtidig som du får tilgang til rådgivere på chatten. Vi fokuser på at du skal få gode indeksfond til en lav kostnad som mulig.

Som Oljefondet

Nå kan du investere pengene dine slik staten forvalter pensjonskassen - i følge oljefondets investeringer. Vi i Kron følger også Oljefondets etiske retningslinjer med dette temaet som blant annet ekskluderer investeringer i selskaper som produserer tobakk eller kull. Oljefondet har ingen investeringer i Norge, men en jevn fordeling mellom Amerika og Europa.

Eiendom

Har du drømt å investere i eiendom? Da er dette temaet for deg! Du oppnår en større andel i store børsnoterte eiendomsselskaper i den vestlige verden. I tillegg får du utbetalt husleie rett inn på Kronkontoen som automatisk reinvesteres. Slik kan du investere i eiendom uten å måtte kjøpe en bolig!