Tilbud til Akademikerne Pluss-medlemmer

Som medlem i en forening tilknyttet Akademikerne Pluss kan du nå få teste fond i Kron med noen spesielt gunstige priser.

Tilbud på fondspakker

Snart får du som medlem tilgang til en av Norges beste pensjonsavtaler og betydelige rabatter på fondssparing via Kron. For at ventetiden ikke skal bli for lang, kliner vi til med et ekstra godt tilbud til deg som vil teste ut fondssparing allerede nå.

Spar i fond nesten helt gratis

Frem til lanseringen kutter vi kostnadene på alle fondspakker (inkludert IPS) og fjerne vårt eget honorar. Det betyr at du som medlem kan velge mellom:

  1. Indeksfondspakke med et forvaltningshonorar på = 0,09%
  2. Øvrige fondspakker med et forvaltningshonorar på= 0,30%

Ikke sikker på om du er medlem?

Sjekk hvilke foreninger det gjelder her

www.akademikernepluss.no

Bli sjef over pengene dine nå

Last ned Kron-appen til din mobil

Hvorfor tilbyr Kron å fjerne sitt eget honorar frem til lanseringen?

Når egen pensjonskonto lanseres i begynnelsen av 2021 vil alle Akademikerne Pluss medlemmer få tilgang til markedets beste vilkår både på pensjon- og fondssparing. Vi kan dessverre ikke gå ut med prisene enda og derfor vil vi gi en liten ekstra gulrot til de medlemmene som gjerne vil teste Kron allerede nå.

Er det noen bindingstid på tilbudet?

Kron tilbyr ekstra gode vilkår på fondssparing nå og vil gi deg svært gode rabatter når pensjonstibudet lanseres også. Hvis du laster ned appen og testet fondssparing er dette selvfølgelig ikke bindende, og du kan velge å ta ut pengene når du vil.

Hvordan kan Kron vite at jeg er medlem?

Fra 1. februar kan du registrere medlemskapet ditt i Kron-appen. Vi sørger for at medlemsskapet ditt verifiseres og at du får belastet honorar tilbakebetalt rett inn på din Kron konto. Du vil du samtidig bli flyttet over på medlemsprisene som blir gjeldende fra 2021.