Hva er vilkårene for verving?

Vi setter stor pris på om du vil inviterer venner, familie og bekjente til å spare i Kron. For hver person du som kunde verver får du og den personen en bonus. Bonusen vil gå inn på Kron-kontoene deres. For at alt skal gå riktig for seg har vi satt opp noen vilkår for verving:

1. Kron forbeholder seg retten til å endre vilkårene for verving når som helst.

2. Vi har laget vervefunksjonen for å hjelpe flere i gang med sparing hos Kron, og vil passe på at det kun blir brukt til dette formålet. Vi forbeholder oss retten til å frata enkeltkunder bonus uten videre begrunnelse. Dette kan også omfatte et forbud mot videre verving.

3. Innskuddet og bonusen som den som verver setter inn må bli stående i en Kron-konto i 30 dager fra dagen pengene ble registrert på konto. Det samme gjelder for innskuddet og bonusen til den/de som blir vervet. Hvis ikke vil dere begge miste bonusen. Innskuddet må minimum være på 300 kr, eller en spareavtale på 300 kr.

4. Verver du veldig mange kan det hende beløpet blir skattepliktig. Ta kontakt med ditt skattekontor for vurdering av skatteplikt for vervepremier.

5. Den som har blitt vervet kan kun aktivere vervingen via Kron-appen, ikke via vår hjemmeside.

6. Personen som blir vervet må legge inn bonuskoden eller passe på at lenken er blitt registrert i appen før et innskudd, spareavtale eller overføring av fond signeres for i app eller på nettside. Vervekoder kan ikke registreres eller godkjennes etter første kontrakt er signert med BankID.

7. Vervepremie utløses ikke av Egen Pensjonskonto, eller pensjonskapitalbevis. Overføring av fond som første innskudd utløser ikke bonus. For å få bonus for overføring av fond er det derfor viktig at du legger inn et innskudd og/eller en spareavtale først.

8. Dersom du deler vervekoden din i sosiale medier må du huske å merke innlegget med at det er reklame.

9. Husk at penger i fond kan svinge i verdi, og investeringen kan bli mindre verdt enn det du satt inn. Langsiktighet i fondssparing er sentralt for å lykkes, også for den du verver.

Hvis du har spørsmål til vilkårene for verving kan du kontakte oss på e-post verve@kron.no.

For mer informasjon om verving kan du se ofte stilte spørsmål her.