Vær en venn, verv en venn.

Hjelp en venn i gang!

Frem til slutten av august gir vi 500 kr for hver venn som flytter en egen pensjonskonto til Kron. Du velger selv hvordan vervebonusen skal deles.

Siden februar har over 6000 flyttet til oss. Totalt vil de få ca. en milliard kr ekstra i pensjon. Med din hjelp kan vi få med enda flere!

Har du noen du vil verve?

Sånn gjør du det:

Du kan verve andre hvis du har en egen pensjonskonto og en aktiv fondskonto/IPS i Kron

Du sender en melding til den du vil verve med en link til denne kampanjesiden www.kron.no/vervepensjon

Etter at den du har vervet har flyttet pensjonen sin må de ta kontakt med oss i chatten og oppgi ditt navn og fødselsdato.

Når flyttingen er godkjent, tar vi kontakt med deg for å overføre bonus. Du velger selv hvordan bonusen fordeles mellom deg og den du verver, og den vil overføres til fondskonto etter 10 dager.

Hvem kan jeg verve?

Du kan verve alle som har en egen pensjonskonto, dette er som regel ansatte i privat sektor som har en såkalt innskuddsordning.

Her en eksempeltekst du kan bruke:

Hei!

Jeg har flyttet pensjonen min til Kron og vil invitere deg til å gjøre det samme! Flyttingen tar bare ett par minutter, og kan bety mange tusenlapper på sikt.

Les mer om vervekampanjen her - www.kron.no/vervepensjon
Har du blitt vervet?

Så gøy at du ble anbefalt Kron! Her er en enkel oppskrift til hva du kan gjøre nå:

Du flytter pensjonen din til Kron. Dette tar kun ett par minutter og så ordner vi resten for deg. Du kan bruke både Kron-appen og hjemmesiden til å flytte pensjon.

Etter at flyttingen er ferdig tar du kontakt med oss i chatten og oppgir navn og fødselsdato på den som vervet deg.

Noe du er litt usikker på? Se vilkår for kampanjen og ofte stilte spørsmål nederst på siden.

Da kan også ta kontakt med oss i chatten:

Last ned appen her

Sjekk om Kron er et bra sted for pensjonen din

Det kan være lurt å sjekke pensjonsavtalen du har i dag før du flytter den. Her er tre tips til hvordan du sammenligner Kron med andre aktører:

Sjekk om Kron er et bra sted for pensjonen din

Kron best i test hos Forbrukerrådet

Kron har blitt kåret til vinner av Forbrukerrådets pristest for aktører som tilbyr egen pensjonskonto og forvaltning av pensjonskapitalbevis. Dette gjelder for rimeligst indeksfond, lavest kostnad på pensjonskapitalbevis, og lavest eller nest laveste pris på enkeltfond.

Les hele testen

Ofte stilte spørsmål og vilkår for vervekampanje

Vilkår for verving av pensjon

 1. Kron forbeholder seg retten til å endre vilkårene for verving når som helst.
 2. Det er i utgangspunktet kun du som Kron-kunde som får bonus, ikke den du verver. Du kan velge om den du verver skal få deler eller hele vervebeløpet.
 3. Verving av pensjon gjelder kun for de som flytter Egen pensjonskonto. Pensjonskapitalbevis eller IPS er ikke en del av dette verveprogrammet.
 4. For å kunne verve andre må du ha en aktiv fondskonto eller IPS og egen pensjonskonto i Kron. Dersom verving blir gjort uten at du har disse må dette opprettes innen 24 timer for å motta bonusen.
 5. Vi har laget vervefunksjonen for å hjelpe flere i gang med pensjon i Kron, og vil passe på at det kun blir brukt til dette formålet. Vi forbeholder oss retten til å frata enkeltkunder bonus uten videre begrunnelse. Dette kan også omfatte et forbud mot videre verving.
 6. Bonusen vil bli utbetalt 10 dager etter at den som har vervet har gjennomført flyttingen.
 7. Verver du veldig mange kan det hende beløpet blir skattepliktig. Ta kontakt med ditt skattekontor for vurdering av skatteplikt for vervepremier.
 8. Vervingen må godkjennes via chat med kundeservice og skjer ved at den vervede oppgir navn og fødselsdato til personen som vervet vedkommende innen 6 timer etter flyttingen.
 9. Du kan ikke bli vervet flere ganger, du kan heller ikke verve samme person flere ganger.
 10. Verveprogrammet for pensjon kan ikke kombineres med annen type verving i Kron.
 11. Deles informasjonen i sosiale medier må du huske å merke med "reklame"
 12. Husk at investeringer kommer med risiko for at opprinnelig beløp kan tape seg i verdi. Det er viktig at du lar den du verver ta sine egne beslutninger om sin økonomi.
 13. Vervebeløpet må stå på konto i minst 30 dager.
 14. Du godtar disse vilkårene når du verver, og bekrefter at du har lest disse.

Frem til 31. august får du 500 kr for hver venn som flytter sin egen pensjonskonto til Kron. For å kunne verve en venn trenger du en egen pensjonskonto og en aktiv fondskonto i Kron. Egen pensjonskonto gjelder for deg som jobber eller har jobbet i privat sektor med innskuddspensjon.

Slik verver du andre:

 1. Du sender en melding til den du vil verve med link til denne kampanjesiden - www.kron/vervepensjon
 2. Etter at flyttingen er gjort må den du har vervet ta kontakt med oss i chatten og oppgi ditt navn og fødselsdato.
 3. Når flyttingen er godkjent, tar vi kontakt med deg og 500 kr overføres til din fondskonto etter 10 dager. Du velger selv hvordan bonus fordeles mellom deg og den du verver.

Vervingen for pensjon varer frem til august. Tirsdag 31. august er siste dag vervinger kan bli godkjent.

Da må du opprette denne innen 24 timer etter du har mottatt beskjed fra oss om at verving er godkjent.

Ja, det kan du. Bare gi oss beskjed i chatten om at den du verver skal ha deler av, eller hele bonusen din.

Ja, det kan du. Men du må huske å merke dette med reklame.

Ja, det kan du. Merk at verveprogrammet til fond følger egne vilkår og vervemåte.

Nei, den du verver kan flytte ut når de vil. Men gjør de det før det er gått 10 dager vil bonusen gå tapt. Husk at slike flyttinger tar litt tid, og det er ikke lurt å bytte leverandør bare for bonusen, siden man kan tape tid i markedet. Kansellering 10 dager ut i flytteprosessen er sjelden mulig å gjennomføre.

Nei, men flyttingen av Egen pensjonskonto må ha blitt gjennomført for at bonusen kan utbetales. Merk at du også må ha Egen pensjonskonto i Kron, samt en aktiv fondskonto for å kunne verve andre.

Da må du opprette denne innen 24 timer etter du har mottatt beskjed fra oss om at verving er godkjent.

Først må din venn bekrefte vervingen ved å ta kontakt på chatten. Vennen må oppgi ditt navn og fødselsdato. Når vi bekrefter at flyttingen er godkjent tar vi kontakt med deg og pengene overføres til din fondskonto etter 10 dager.