Hva skiller Kron fra banker og andre finansielle rådgivere?

Kron er for det første ikke en bank, og det innebærer visse forskjeller. Vi tilbyr for eksempel ikke tjenester som lån, bankkort eller forsikring. Likheten er derimot at vi tilbyr sparing, men dette gjøres på annen måte enn i bankene. Siden vi kun tilbyr sparing, er vi spesialisert på dette området og slipper derfor å spille en dobbeltrolle.

Som kunde hos Kron, slipper du å tenke på hvilke fond du skal velge. Vi setter sammen en personlig spareplan for deg og sørger for at denne følges. Du kan dermed slappe av og la sparepengene jobbe for deg. Aksjesparekonto, individuell pensjonssparing eller hva det måtte hete - vi ordner det for deg.

Det er ikke alltid så lett å få oversikt over hva man faktisk betaler for spareprodukter. Kron ønsker å være helt åpen om dette og viser derfor alle kostnadene. I tillegg til åpenheten overfor våre kunder, er det også en annen fordel ved dette. Når kostnadene er synlige, vil det også være en mulighet for å trekke fra disse på skattemeldingen.

Blant store aktører i finansbransjen vil man ofte kunne få rabatter ved kjøp av spareprodukter. Mange av disse aktørene beholder denne fordelen for seg selv. Vi i Kron velger derimot å gi disse tilbake til deg, noe som bidrar til bedre priser.

Vi i Kron ønsker å tilby en moderne og bedre kundeopplevelse, og vi prøver å være en velkommen og ærlig rådgiver. Vi prøver derfor å minimere bruken av det unødvendige finansspråket, og gjøre ting så lett som mulig for deg.

Sjekk gjerne ut våre løsninger for sparing i fond og sparing til pensjon .