Gi fond i gave

Kron gavekort. Enkelt å gi. Lurt å få.

Trenger du en gave til dåp? Konfirmasjon? Bursdag eller bryllup? Fond i gave passer alle anledninger.

Gavekort eksempler med tekst
Se hvordan et gavekort kan se ut

Så enkelt gir du gavekort på fond

Kjøp på to minutter!
Velg «Gi et gavekort» under «Innskudd» i hovedmenyen i appen, eller følg link her:

Velg mottaker og beløp
Alt du trenger for å gi fond i gave med Kron er mottakers navn og telefonnummer. Og du må vite hvor mye du vil gi – minst 300 kroner.

Skriv en hilsen
Legg ved en personlig hilsen – hvis du vil. Gavekortet sendes så til deg på e-post, ikke direkte til mottaker. Du velger selv hvordan du vil gi det, her er det bare fantasien som setter grensene. Pass på at du får med linken som kommer på e-posten fra oss.

Straks klart …
Svar på noen spørsmål og velg en betalingsmåte – så kommer du straks til en oppsummering og signering. Det var det!

Les vår gavekort-guide og få svar på blant annet:

  • Hvorfor? 🤔
  • Hvem? 🤷‍♀️
  • Hvor mye? 🤑
  • Hvordan? 🤨
  • Og så da? 😇

Den perfekte gaven for konfirmasjon, bryllup – og enhver anledning

Lurer du på hva du skal gi til konfirmanten, i bryllupsgave eller til en jubilant?

Fond er en gave som passer til alle anledninger – til den som har fremtiden foran seg, eller den som har alt. Det er en gave som utvikler seg over tid, og kan være et første steg på veien til noe stort.

Fondssparing engasjerer til læring om sparing og gir økonomisk forståelse. Et gavekort på fond kan du gi én gang, og få takknemlighet for igjen og igjen. Det er også en gave en aldri kan få for mye av, hvis du ønsker å gi til noen som har både fond og peiling fra før.

Er mottaker under 18 år må en foresatt passe på fondene, men barn fra 13 år med BankID kan likevel ha fullt innsyn og oversikt, og følge med og lære.

Lær hvordan pengene kan vokse i et fond

Hvorfor gi gavekort på fond – i Kron?

Grunner til å gi

Ofte stilte spørsmål

Her er noen av spørsmålene vi får oftest.

I motsetning til stort sett alle andre aktører i markedet så trenger du ikke VPS, kontonummer, personnummer, blodtype, navn på første kjæledyr eller stjernetegn for å gi fond i gave gjennom Kron. Hos oss trenger du kun telefonnummer!

Nei (i motsetning til de fleste andre alternativer der ute så stiller vi ikke krav til at hverken giver eller mottaker er kunde fra før av når kortet kjøpes/mottas).

Nei, du trenger ikke det. Du gir et gavekort på et valgfritt beløp, men det er mottakeren som velger hvor og hvordan pengene skal investeres. Har du noen lure tips, må du gjerne dele dem i teksten på kortet.

Du kan bestemme selv hvordan gavekortet skal sendes. Du får gavekortet levert på din e-post, og deretter kan du selv velge hvordan du gir det.

En mulighet er å skrive ut gavekortet for å gi sammen med et fint kort, kun skrive koden fra gavekortet på selvvalgt kort, eller sende den gjennom e-post eller SMS med en hyggelig melding.

Det koster 10 kroner å opprette et gavekort hos Kron. Det er fordi det koster oss litt penger å gjennomføre betalingen for gavekortet. Dessuten må vi sjekke slike kjøp ekstra nøye for å bekjempe hvitvasking og ivareta sikkerheten din.

For å være Kron-kunde må du være minst 18 år. Men – du kan spare til barn i foreldrenes navn! Vi har dessuten en delt konto-mulighet som gjør det mulig for barn over 13 år (med BankID) å få innsyn, slik at de selv kan engasjere seg og følge med på kontoene.

Her kan du lese mer om hvilke vurderinger du bør gjøre før du starter sparing til barn.

Hvorfor Kron?

Det er enkelt. Vi gjør jobben med å velge de beste fondene for deg.

Hvordan investerer Kron?

Det er billig. Vi har blant de beste prisene på fond. Vår indekspakke er faktisk en av de billigste i Norge.

Se våre priser

Du lærer underveis. Vi forteller deg hvorfor investeringene dine går opp eller ned.

Prøv Kron nå

Last ned Kron-appen til din mobil

Norges best likte investeringsapp