Bli kunde
Rett Oppokonomi

Brukt litt mer penger i sommer enn du hadde tenkt?

10. August 2020

Hvis du er bekymret for økonomien er det lurt å ta tak med en gang. Her er litt tips både til deg som er stressa og for deg som har grei kontroll, men som ønsker litt mer inspirasjon.

Les mer
Indeks Blogg

Dette bør du tenke på før du velger fond

05. August 2020

Nå som renten ligger på et historisk lavt nivå er det blitt enda viktigere å finne gode sparealternativer. Det kan være vanskelig å finne frem i jungelen av ulike produkter. Her er noen råd til hva du bør tenke på før du velger.

Les mer
Blogg Student Sparing

Venter du eller noen du kjenner på stipend fra lånekassen?

30. Juli 2020

Nå er studiestart rett rundt hjørnet for mange. Her er noen tips til hvordan du unngår studentsmellen!

Les mer
Laer Mer Om Pensjon I Sommer4 1 Nyheter

Lansering av ny pensjonskonto med bedre vilkår

28. Juli 2020

Når nyttårsklokkene ringer inn 2021 er det ikke bare det nye året du kan feire, i januar innføres også «Egen pensjonskonto» i Norge. For de aller fleste vil det bety en bedre pensjonisttilværelse.Her er litt mer informasjon om hva det vil bety for deg.

Les mer
Spare Ung

Har du lyst til å bli økonomiekspert?

08. Juli 2020

Ønsker du å ta mer kontroll over budsjett, planlegging av ferier, handling, sparing og alt annet innen økonomi? Da har vi noen tips til deg.

Les mer
Hvordan Spare Til Barn

Sparer du til barna dine?

08. Juli 2020

Sparing til barn er et tema som mange er opptatt av. Derfor vil vi gi litt tips til hvordan du kan komme i gang med sparingen. Vi vet at alle har forskjellige økonomiske utgangspunkt, men alle monner drar, og det finnes også mange måter å spare på.

Les mer
Spare Med Partner

7 tips for å ta opp økonomi med partneren

08. Juli 2020

For de fleste er økonomi et vanskelig tema å ta opp med kjæresten, samboeren eller ektefellen. Allikevel er samtaler om økonomi noe vi alle burde ha, helst jevnlig. Derfor har vi samlet syv tips til hvordan du kan ta opp økonomi med partneren din.

Les mer
Hvordan Kan Du Bli Familiens Okonomiekspert

Har du små barn hjemme i sommer?

08. Juli 2020

Nå er sommerferien i gang for de fleste av oss. Mange har nok en litt annerledes ferie enn planlagt, men det betyr ikke at det blir noe dårligere. Her er det bare kreativitet som må til! Med en hektisk hverdag og barn som krever sitt kan det selvfølgelig være litt vanskeligere å være kreativ, derfor har vi satt opp noen tips til aktiviteter for små og store.

Les mer