Bli kunde
Fond Eller Aksjer Blogg

Hva er egentlig forskjellen på aksjer og fond?

03. April 2020

Det er mange kompliserte begrep innen finans og økonomi, og det kan være vanskelig å forstå hva de ulike begrepene faktisk betyr. Noe vi ser mange lurer på er hva forskjellen på aksjer og fond egentlig er. Det er vi her for å gjøre klart for deg!

Les mer
Fond Pa Salg 2

Liker du å handle på salg?

20. Mars 2020

Aksjer og aksjefond har falt kraftig i verdi den siste tiden. Årsaken til det er usikkerheten for når denne unntakstilstanden er over for bedrifter og folk flest. Når bedriftene ikke får solgt eller produsert hverken sine varer eller tjenester faller aksjekursene. Det betyr at det er billige aksjer å få nå.

Les mer
De Positive Corona Nyhetene

Coronaviruset – de positive nyhetene du kanskje har oversett

19. Mars 2020

Med nyhetene som herjer kan det kanskje være vanskelig å se lyset i enden av tunnelen. Her kommer noen positive nyheter som du kanskje har oversett blant kaoset.

Les mer
Krisepakke Fra Stortinget Blogg

Ny krisepakke fra Stortinget – hva betyr det for deg?

16. Mars 2020

Regjeringen har lagt frem en krisepakke som skal hjelpe de av oss som får det vanskelig fremover.

Les mer
Frame 2

Slik sparer du deg gjennom Corona-krisen

13. Mars 2020

“Vi står ovenfor en vanskelig tid” sier Norges statsminister om virussituasjonen, og det er disse vanskelighetene som smitter over i økonomien og i aksjemarkedene. Det er mye informasjon å ta inn over seg og det kan være vanskelig å vite hva man skal tro på og hva man selv kan gjøre midt oppi alt kaoset av informasjon. Vi har laget en liten guide for deg og fondsparingen din.

Les mer
Gode Trenger Ikke Vaere Dyre

Gode råd trenger ikke lenger å være dyre

06. Mars 2020

Sparing i fond kan for folk flest minne om en uoversiktlig jungel av fond, forvaltere, spareprodukter og gebyrer, pakket inn i et komplisert bransjespråk. Det kan være utfordrende å navigere rundt og finne de beste løsningene for eget behov. Og hvordan kan vanlige folk vite om man faktisk får det man betaler for? Eller om man betaler for mer enn man får?

Les mer
Hvor Mye Bor Jeg Spare I Fond

Hvor mye bør jeg spare i fond?

04. Mars 2020

Dette spørsmålet får vi ofte på chatten vår i Kron. Det finnes utrolig mange forskjellige svar, og de avhenger hvordan situasjonen din er. Vi skal allikevel forsøke å hjelpe deg litt på veien, og under finner du noen punkter du kan tenke på.

Les mer
Timing 1

Ikke gjør noe, bare stå der!

02. Mars 2020

Mediene skriver jevnlig om eksperter som spår at neste krise på børsen er rett rundt hjørnet. Det dukker også opp hendelser hele tiden som tilsynelatende skal skape kriser og børsfall. Den siste yndlingen til alle finansaviser er Corona-viruset. Er det ikke lurt å bare selge seg ut og heller kjøpe senere når det er litt tryggere?

Les mer