Investerings-skolen

Lær mer om hvordan du investerer på den beste måten for deg! Investeringsskolen er delt opp etter tema, du velger selv hvor du vil begynne. Filmene gir deg en oppsummering, og artiklene går litt mer i dybden.

Del 1 - Investering - Fakta & myter Del 2 - Investering - Hva & hvordan Del 3 - Tiden er din venn Del 4 - Bedre pensjon på noen minutter Del 5 - Oppsummering - hva gjør du nå?

Start fondssparingen her

Se Mikael sin investeringsreise💜

«Penger på brukskontoen min kan ligge tynt an. Jeg fant ut at spareavtaler er en smart måte å få dem til å forsvinne – uten at jeg mister dem.»

Mikael (33)

Hjelp andre i gang🫶

Som investor i Kron kan du verve andre, for eksempel venner, familie, kollegaer - eller naboen om du vil! Alt de trenger for å starte er 300 kr.

Både du og den du verver får også en bonus på 200 kr. Vervekoden din finner du under "bonus" menyen i appen.

Du kan også gå direkte inn på denne linken (kun via mobil):

Hent din vervekode her

Bli kjent med vårt Investeringsteam

I Investeringsskolen blir du bedre kjent med Joar, Fredrikke og Håvard som jobber med produkt og investeringsrådgivning i Kron.

Joar Hagatun, leder for investering

Joar drives av å skape gode resultater for pensjons- og fondssparing. Han er en av grunnleggerne av Kron og har lang erfaring fra finansiell forvaltning i inn- og utland, sist som senior porteføljeforvalter i Formue med ansvar for ca. 23 milliarder kroner. Han har sin utdannelse fra NHH, National University of Singapore og Harvard Business School.

Fredrikke Gregorson, Produktanalytiker

Fredrikke brenner for å drive innovasjon i fremtidens investeringstjenester. Hun er produktanalytiker i Kron & Storebrand, og har bred internasjonal erfaring. Fredrikke har en master i Internasjonal Business fra Copenhagen Business School.

Håvard Solheim, Produktsjef & Investeringsrådgiver

Håvard digger å få tilbakemelding fra kundene i Kron. Han har vært med fra starten og er nå produktsjef med ansvar for aksjer, fond og pensjon - dessuten er han autorisert finansiell rådgiver. Håvard kommer fra Harstad, er utdannet siviløkonom fra Universitetet i Tromsø og har tidligere jobbet som rådgiver i Formue.

Last ned Kron-appen til din mobil

Norges best likte investeringsapp

Historisk avkastning er ingen garanti for framtidig avkastning. Framtidig avkastning vil bl.a. avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, verdipapirfondets risiko, samt kostnader ved tegning, forvaltning og innløsning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap.

Les mer om risiko ved investering