Hva er vilkårene for verving?

Vi setter stor pris på om du vil inviterer venner, familie og bekjente til å spare i Kron. For hver person du som kunde verver får du og den personen en bonus. Bonusen vil gå inn på Kron-kontoene deres. Vervekoden må brukes før første innskudd for å være gyldig.

For at alt skal gå riktig for seg har vi satt opp noen vilkår for verving:

1. Kron forbeholder seg retten til å endre vilkårene for verving når som helst.

2. Vi har laget vervefunksjonen for å hjelpe flere i gang med sparing hos Kron, og vil passe på at det kun blir brukt til dette formålet. Vi forbeholder oss retten til å frata enkeltkunder bonus uten videre begrunnelse. Dette kan også omfatte et forbud mot videre verving.

3. Innskuddet som den som verver setter inn må bli stående i en Kron-konto i 30 dager fra dagen pengene ble registrert på konto. Det samme gjelder for den/de som blir vervet. Hvis ikke vil dere begge miste bonusen. Innskuddet må minimum være på 300 kr, eller en spareavtale på 300 kr.

4. Verver du veldig mange kan det hende beløpet blir skattepliktig. Ta kontakt med ditt skattekontor for vurdering av skatteplikt for vervepremier.

5. Den som har blitt vervet er selv ansvarlig for å passe på at bonusen står registrert før første kundeavtale signeres. Dette gjelder også dersom du er vervet gjennom link.

6. Egen Pensjonskonto og Pensjonskapitalbevis som første produkt gir ikke vervepremie.

7. Du kan ikke bli vervet flere ganger.

8. Overføring av fond til Kron utløser ikke bonus. Men setter du inn et innskudd eller oppretter en spareavtale som første innskudd utløses bonusen.

Hvis du har spørsmål til vilkårene for verving kan du kontakte oss på e-post verve@kron.no.

For mer informasjon om verving kan du se ofte stilte spørsmål her.