Medlemstilbud på pensjon & fond

For medlemmer av Tekna

Som medlem får du et av Norges beste tilbud på pensjon og fond.

Start fondssparing Flytt pensjon til Kron

Gjør som tusenvis av andre Tekna-medlemmer

Du kan spare mye på å flytte pensjonen din. Hos Kron får du som Tekna-medlem ekstra gode priser på pensjon, og det tar kun fire minutter å bytte. Dine mest lønnsomme minutter noensinne ?

 1. Sjekk hva du betaler for pensjon i dag hos norskpensjon.no
 2. Sjekk om du kan spare penger hos Kron
 3. Hvis ja, flytt på fire minutter og se frem til en enda bedre alderdom!

Dette er dine medlemsfordeler

Tekna-medlemmer får svært gode priser på investeringer med Kron. Medlemskapet registrerer du i appen og rabattene blir automatisk medregnet.

 • Medlemspriser på fondsplattform
 • Medlemspriser på pensjon
 • Medlemspriser på IPS

Prisliste

Sjekk hvor mye pengene dine kan vokse i fond

Se hvordan penger i fond kan vokse sammenlignet med penger på en bankkonto.

 • Velg hvor mye du vil spare og hvor lenge
 • Velg hvor mye risiko du er villig til å ta

Les mer

Testvinner hos Forbrukerrådet

Som en av Norges rimeligste fondsplattformer er vi stolte av å gjøre investering mer tilgjengelig for alle.

Se full prisoversikt

Sjekk om du har pensjon å flytte til Kron

Du kan flytte pensjonen til Kron og spare tusenvis av kroner dersom du:

 • Er ansatt i privat sektor og har innskuddspensjon
 • Har et pensjonskapitalbevis fra tidligere jobb i privat sektor

Sjekk pensjonen din her

Billig pensjon betyr mer pensjon

Den store gulroten for folk flest vil være å finne en pensjonstilbyder som er billigere enn den jobben har ordnet. Gjør du det får du mer pensjon, fordi jobben må betale mellomlegget inn på pensjonskontoen din.

Vi har som mål å være blant de aller billigste, og for deg betyr det mer pensjon.


Trygghet i Kron

Kron ble startet som et datterselskap til Formuesforvaltning. Vi har bygget videre på 20 års investeringskompetanse og smart teknologi, pakket inn i et enkelt og brukervennlig design.

Med farten til et vekstselskap og tyngden til et uavhengig finansforetak, tilbyr Kron profesjonell fondsforvaltning til lavest mulig kostnad.

Du kan lese mer om vår konsesjon, sikkerhet eller se andre spørsmål om hvorfor det er trygt å flytte pensjonen til Kron.

Les mer om Kron

Bli medlem

Som medlem i Tekna får du tryggheten av en sterk fagforening i ryggen, faglig påfyll, sosiale møteplasser og en av Norges beste bank-, forsikrings- og pensjonsavtaler.

Bli medlem

Du får en av markedets beste priser på egen pensjonskonto , samt svært gode priser på fond og IPS . Tilbudet om egen pensjonskonto gjelder for deg som jobber eller har jobbet i privat sektor og har oppspart innskuddspensjon. Du kan dessverre ikke benytte deg av denne delen av tilbudet hvis du kun har jobbet i offentlig sektor, men du har fortsatt tilgang på rabattene på fondssparing og IPS.

Du kan logge deg inn med BankID på Norsk Pensjon . Her finner du en oversikt over alle dine pensjonskapitalbevis fra tidligere arbeidsgivere. Her vil du også kunne se hvilken pensjonsavtale arbeidsgiveren din har og hvilke kostnader som betales på din pensjon. Du kan også kontakte arbeidsgiver eller deres pensjonsleverandør for å finne ut hvilke kostnader de tar.

Nei, du vil få de samme rabattene på fondssparing og IPS via Kron uansett om du har egen pensjonskonto eller ikke. Vi er opptatt av at alle medlemmer, også de som jobber i offentlig sektor eller er selvstendig næringsdrivende, skal få benytte seg av tilbudet. Hvis du har innskuddspensjon fra tidligere jobber, kan du også flytte dette til Kron og opprette en egen pensjonskonto.

Nei, det er ingen bindingstid på noen av produktene du har tilgang til via Kron. Dette gjelder både egen pensjonskonto, fondssparing og IPS.

Merk at penger du setter i IPS ikke kan tas ut før du er 62 år, og pengene skal betales ut i minst 10 år og til du er minst 80 år. Du kan flytte IPS-kontoen til en annen tilbyder av IPS dersom du ikke ønsker å fortsette å bruke Kron.

Ja, ektefelle/samboer av et foreningsmedlem som kvalifiserer til rabatt vil også kunne benytte seg av tilbudet.

Slik inviterer du din ektefelle eller samboer:

 1. Last ned Kron-appen. Hvis du allerede har appen, er det viktig at den er oppdatert.
 2. Trykk på "Profil" nederst til høyre på appens startside.
 3. Trykk på raden der det står "Medlemsfordeler".
 4. Trykk på "Legg til partner".
 5. Skriv inn telefonnummeret til partneren din og trykk på “Send invitasjon”.

Du må være medlem av en forening som kvalifiserer til tilbudet før du kan legge til partneren din, men du kan legge dem til uansett om de har en bruker eller ikke.

Du vil ikke lenger ha tilgang til medlemsprisene hvis du melder deg ut, men Kron vil fortsatt gi deg konkurransedyktige priser på forvaltning av din pensjonskonto. Disse vil ikke være like gode som det du får som medlem.

Ja, du vil fortsatt ha tilgang på rabatter på fondssparing og IPS. Hvis du har innskuddspensjon fra tidligere jobber, kan du også flytte dette til Kron.

Ja, du står fritt til å bytte leverandør hvis du skulle ønske det. Det kan man gjøre så ofte man vil, og Kron vil ikke belaste deg noe for dette.

Pensjonskonto hos Kron gjelder kun for arbeidstakere med innskuddspensjon. Du kan imidlertid selv velge å flytte fra bedriftens leverandør til Kron.

Du vil uansett kunne benytte deg av rabattene på fondssparing og IPS.

AFP, fripoliser og pensjonskapitalbevis som er under utbetaling kan dessverre ikke flyttes. Som pensjonist kan du derfor ikke få egen pensjonskonto, men du vil fortsatt ha tilgang på rabatt på IPS og fondssparing via Kron.

Ja, du vil fortsatt ha tilgang på rabatter på fondssparing og IPS. Hvis du har innskuddspensjon fra tidligere jobber, kan du også flytte dette til Kron.