Dagens Næringsliv og Kron samarbeider 🎉

Nå er det snart klart for en ny runde av Dagens Næringsliv(DN) sitt aksjespill Fantasyfond. Denne gangen kan spillere både konkurrere mot hverandre og sammenligne resultater mot den globale Kron-indeksen. Vi kunne ikke vært mer stolte! Ikke bare er vi med på å gi ut en gjev pris på 100 000 kr til en heldig vinner, men vi har også en egen Kron-liga! Vi håper å se mange Kron-investorer her.

Registrer deg som spiller her

Hva er Fantasyfond?

Fantasyfond er et spill der man konkurrerer om å få best avkastning på 100 000 fiktive kroner i aksjemarkedet. Spillet begynner den 27. september og varer i 10 uker. Du velger selv aksjer fra selskaper på Oslo Børs og kan endre fortløpende etter hvordan markedet går.

Les mer om spillet i dagens DN

- Fantasyfond har fokus på læring, derfor var dette en særlig god match for oss. Vårt felles oppdrag er å øke folks kompetanse så de kan ta de beste valgene for sin privatøkonomi. Fantasyfond er en fin måte å prøve seg frem med aksjer uten å risikere å tape sparepengene.

Emma Tryti, Kron-sjef

Bli med i Kronligaen

Kron har en egen liga som alle kan være med i. Vinneren av Kronligaen vil få en premie på 10 000 kr. Vinneren kåres samtidig som med hovedpremien på 100 000 kr.

Bli med i spillet her