Fondskuppet du ikke vil gå glipp av!

Du har kanskje hørt alle lovordene som vanker om indeksfond der ute? Her kommer en god nyhet til deg!

Kron lanserer «Indeks»

Kron har satt sammen en billig pakkeløsning av globale indeksfond i vårt tema «Indeks ». Dette er løsningen for deg som ønsker den laveste prisen på dine investeringer kombinert med gode råd, forteller Joar Hagatun, daglig leder i Kron.

Joar sier at mange etterspør denne typen løsninger:
- Vårt tema "Indeks" svarer på et ønske fra mange om muligheten til å få en portefølje med kun indeksfond som eier selskaper spredt over hele verden. De får da muligheten til å investere sparepengene til en enda lavere pris , kun 0,28 %.

«Indeks» – noe for deg?

-«Indeks» er for deg som er opptatt av pris og som ønsker en bred sammensetning av indeksfond, inkludert land med raskt voksende økonomier i Asia og Sør Amerika, sier Joar.

Indeksfond er fond som følger utviklingen i ett bestemt marked. Disse har typisk lavere forvaltningshonorar enn aktive fond som jobber for å slå markedet.

- For kunder som velger «Indeks », stripper Kron planen for kostnader og investerer hele aksjeandelen i indeksfond. Slik får du muligheten til å investere i en pakkeløsning med indeksfond og «gratis» råd på kjøpet.

Få riktig sammensetning av indeksfond

- Det skal være enkelt og billig å spare i indeksfond. Derfor gir Kron råd om hvilke indeksfond som er best for deg, sier Joar.

Ved å investere i flere indeksfond reduserer du risikoen i spareplanen din. Kron velger en bred sammensetning av ulike indeksfond for deg. Med 18 års investeringserfaring i ryggen og som uavhengig aktør, jobber Kron kontinuerlig for å gi deg best mulig utvikling for prisen.

-Med «Indeks» får du en sammensetning av indeksfond tilpasset din sparetid og risikovilje. Så tar Kron jobben med å velge fondene for deg, avslutter Joar.

>>Få en god start på høsten og sett i gang med fondssparing i dag.

Kron jobber for å gi deg som kunde best mulig utvikling på sparepengene dine. Har du spørsmål om «Indeks» og om det passer for deg, ta gjerne kontakt med våre spareeksperter på chatten.