Hva skjer i Kron?

Målet med Kron er å lage Norges beste sparetjeneste. Det betyr at vi skal gjøre fondssparing billigere, enklere og ikke minst morsommere for alle. I altfor lang tid har finansbransjen oversett behovet til deg som sparer, og ikke minst tatt en for høy pris.

Ny app

Denne høsten lanserte vi den neste generasjonen Kron til både Android og iPhone . Utviklingen av den nye appen gjorde vi blant annet på bakgrunn av de gode tilbakemeldingene vi har fått. Med nye Kron kan du åpne flere kontoer og få innsikt i hva som skjer i verden uten å investere først. Hvis du ikke har lastet ned appen enda kan du gjøre det her i Google Play, eller her til App Store.

Tilgjengelig for flere

I tillegg har vi senket kravet for å åpne konto fra 10.000 kr til 1.000 kr. Det betyr at enda flere kan spare i fond på en bedre og enklere måte.

Nye priser

Det neste tiltaket vi skal gjøre er å sette ned prisen på sparetemaet Indeks med 20 % i løpet av oktober. Den nye prisen er 0,22 – 0,24 %. Det gjør indeksløsningen i Kron til Norges billigste indeksfond, som investerer i hele verden. Hvis du for eksempel har 10.000 kr i sparing hos oss vil du etter et år ha betalt bare 24 kr. Er du kunde fra før behøver du selvsagt ikke å gjøre noe for å fikse denne prisen, det fikser vi.

Tilbakemeldinger er gull

Selv om Kron har blitt en mer effektiv tjeneste har vi ikke tenkt til å stoppe å utvikle oss. Vi får fortsatt mange gode tilbakemeldinger og ønsker, og tilpasser oss etter de i utviklingsplanene våre.

Og til slutt – ta sparetesten i appen og få råd som er tilpasset deg!