Hva som kommer i Kron

Den siste tiden har vi ønsket velkommen utrolig mange nye kunder til Kron. Det er veldig hyggelig! Vi merker at mange er nysgjerrige på hva som kommer av nye funksjoner og oppgraderinger i tjenesten og her vil vi dele noe av det vi jobber med om dagen.

Flytte pensjonskapitalbevis

Først ut er muligheten for flytting av pensjonskapitalbevis. Det ble tilgjengelig i slutten av april. Her vet vi at engasjementet er stort og at mange gleder seg til å flytte pensjonskapitalbevisene sine til et smartere sted med lave priser. Å flytte pensjonskapitalbevis gjør du på samme måte som du flytter annen pensjon til Kron. Her vil du få mulighet til å flytte kontoer én og én, eller samle flere i én konto.

Et skjermbilde av hvordan det ser ut å flytte pensjonskapitalbevis til Kron.

Ny hjem-skjerm i appen

Appen er på tegnebrettet om dagen hos oss, og i tillegg til et nytt utseende vil også hjem-skjermen bli oppgradert med en samlet oversikt for alle kontoer med samlet avkastning, innskudd og verdi. Selve kontooversikten blir også oppgradert. Kundene våre med mange kontoer blir nok glade for å få full oversikt over alle uten behov for å scrolle horisontalt. Kontokategorier skal også introduseres.

Et skjermbilde av det nye dashboardet i Kron-appen

Oppgradert innsikt og data

I løpet av sommeren og høsten vil også kontooversikten oppgraderes. Nylig gjorde vi en kundeundersøkelse og resultatene fra den er klinkende klar. Kundene våre ønsker seg mer innsikt! Dette skal vi levere på. Først kommer kontooversikten i ny drakt og over sommeren vil også dataene du får innsikt i for hver konto og fond oppgraderes betydelig. Dette vet vi mange etterspør! Her vil det komme en oppgradert graf hvor du kan se ulike tidsserier (Siste 30 dager, Siste 6 måneder, m.m). Tidsvektet avkastning (Tidsvektet avkastning er avkastning på fond uten at innskudd er inkludert i kalkuleringen) i ulike perioder blir tilgjengelig og detaljert informasjon om de ulike fondene du er investert i kommer også.

Et skjermbilde av hvordan kontooversikten vil se ut i fremtiden.

Velge fond selv

Når vi lanserte egen pensjonskonto i februar kom det også med en mye etterspurt funksjon for Kron generelt, nemlig å velge fond selv. Alle som flyttet kunne velge blant ca 50 utvalgte fond og sette sammen sin egen pensjonssparing. Dette har blitt en stor suksess og vi ser at mange liker å ha større kontroll over pensjonen.

Jobber med lansering i 2021

Denne muligheten kommer også til fondskontoer (ASK-kontoer) i Kron i løpet av året. Dette vil bli tilgjengelig både for eksisterende kontoer og nye kontoer. Her har vi planer om å invitere en gruppe til beta-testing, mer informasjon om det kommer senere.

Stabilitet, hurtighet og web

Sist, men ikke minst! Vi har ikke vært fornøyde med stabiliteten til appen og web-appen (nettversjonen av appen vår) vår den siste tiden. Vi vet at flere av dere har opplevd ustabilitet. Dette blir nøye addressert nå, og vi gjør flere store oppgraderinger i systemene våre for å sikre en mye bedre opplevelse. I tillegg vil vi i løpet av det neste året gjøre en ordentlig oppussing av webappen vår. Dette er en prosess som kommer til å ta litt tid, så vi ber dere smøre dere med litt tålmodighet.

Vi gleder oss masse til å lansere store oppgraderinger i løpet av dette året og naturligvis de neste.

Er det noe du savner i Kron?

Gi oss gjerne tilbakemelding. Skriv en setning eller fire med hva du ønsker deg.

Gi tilbakemelding

Vil du være med å teste de nye funksjonene før alle andre?

Registrer deg som tester

Ole Martin Kristiansen
Produktsjef og designer

1