Lurer du på hva som vil skje med renten fremover?🤔

Se en oppdatering fra Joar Hagatun, leder for Investering i Kron fra Storebrand og kollega, Olav Chen. De snakker om dagens rentenivå, og hvordan de tror det vil utvikle seg fremover.

Se sendingen her

Forstå mer om det høye rentenivået📈

Hvor lenge vil rentene forbli høye? Hvor høye kan de bli? Og hvordan vil dette påvirke min økonomi fremover? Dette er spørsmål som vi og mange andre gjerne vil ha svar på. I sendingen får du også vite litt om hva som har preget markedet den siste tiden. Vi vil også se nærmere på et nytt fond som nå er tatt inn i fondspakkene Krons utvalgte, Eiendom og Teknologi.

For deg som vil lære enda mer✅

Får du med deg det som skjer under nyheter i appen? Eller kanskje du leser de korte nyhetsmeldingene som kommer hver uke? Vi prøver alltid å ha fingeren på pulsen og gi deg relevante nyheter som er koblet til selskaper og verdensdeler du er investert i. I slutten av måneden sender vi ut en enkel oppsummering som du kan lese på trikken, når du ligger i sofaen eller venter på at barna skal bli ferdig på fotballtrening.

Vi gir deg også korte videoer som deles via vår Instagram profil "kron_app", og videoer som gir mer innsikt i utvalgte temaer. Her lærer du forhåpentligvis mer om det som skjer i verden og hvordan det påvirker dine investeringer.

Følge oss gjerne på Instagram💜