Bli med på Investeringsskolen!

I juli lanserte vi en flunkende ny investeringsskole! Kanskje du allerede er litt i gang med investering, men vil lære mer? Nå har du sjansen!

Del gjerne videre med venner og familie💜

Dette er Investeringsskolen

Du lærer mer om hvordan du investerer og hvilke alternativer som finnes. Vi gir deg også noen pensjonshacker du ikke vil gå glipp av. Investeringsskolen består av korte filmer og artikler.

Gå til Investeringsskolen

Hvem passer det for?

Investeringsskolen er for helt ferske investorer og for deg som er litt i gang. Og den er selvfølgelig helt gratis!

Bli kjent med vårt Investeringsteam

I Investeringsskolen blir du bedre kjent med Joar, Fredrikke og Håvard som jobber med produkt og investeringsrådgivning i Kron.

Joar Hagatun, leder for investering i Kron
Joar Hagatun, leder for investering

Joar drives av å skape gode resultater for pensjons- og fondssparing. Han er en av grunnleggerne av Kron og har lang erfaring fra finansiell forvaltning i inn- og utland, sist som senior porteføljeforvalter i Formue med ansvar for ca. 23 milliarder kroner. Han har sin utdannelse fra NHH, National University of Singapore og Harvard Business School. Joar brenner for å skape gode resultater for pensjons- og fondssparing.

Fredrikke Gregorson, Produktanalytiker
Fredrikke Gregorson, Produktanalytiker

Fredrikke brenner for å drive innovasjon i fremtidens investeringstjenester. Hun er produktanalytiker i Kron & Storebrand, og har bred internasjonal erfaring. Fredrikke har en master i Internasjonal Business fra Copenhagen Business School.

Håvard Solheim, Produktsjef & Investeringsrådgiver
Håvard Solheim, Produktsjef & Investeringsrådgiver

Håvard digger å få tilbakemelding fra kundene i Kron. Han har vært med fra starten og er produktsjef med ansvar for aksjer, fond og pensjon. Håvard er utdannet siviløkonom fra Universitetet i Tromsø, er autorisert finansiell rådgiver. Han har tidligere jobbet som rådgiver i Formue.