Kron vant test av spareroboter

Dine Penger har gjennomført en test av de fire sparerobotene som er tilgjengelig i Norge fra Nordnet, Nordea, Sbanken og Kron. Journalisten investerte 10.000 kr i alle sparerobotene og vurderte hvilke råd han fikk, pris og generell brukeropplevelse. Vi i Kron-teamet er veldig stolte av at Dine Penger likte Kron best.

Kundene først

Vårt mål i Kron har alltid vært å gjøre fondssparing av høy kvalitet enkelt.

«Vi har tidligere fått veldig gode tilbakemeldinger fra kundene våre både når det gjelder brukervennlighet av spareroboten og kundeservice. Det er derfor veldig gøy at journalisten mener at vår sparerobot var den mest intuitive tjenesten» sier Joar Hagatun, leder i Kron.

I Kron ønsker vi å holde våre kunder oppdatert om hva som skjer med deres investeringer underveis, enten det går opp eller ned.

«Tjenesten vår er stadig i utvikling og ønsker alltid tilbakemeldinger på hvordan vi kan bli bedre for kundene. Journalistens ønske om mer enn 1-2 nyhetsoppdateringer per uke når det er litt turbulent i markedet tar vi med oss videre fremover» forteller Hagatun.

God rådgivning

Det er viktig for oss at våre kunder skal få god rådgivning, enten det er via chatten eller gjennom spørsmålene du svarer på når du blir kunde. Kron er en uavhengig rådgiver som vil si at du kan være trygg på at du får gode råd tilpasset nettopp deg.

«Det er interessant at vi er den eneste spareroboten som anbefalte en ung person med svært høy gjeld å ikke investere i fond. Ved å gjøre sparing i fond enkelt så ønsker vi også å gjøre det tilgjengelig for mange flere. Men det er viktig å sjekke av om fondssparing er det som passer for den enkeltes økonomiske situasjon» forklarer Hagatun.

Les mer om hvordan Kron fungerer her eller hele DinePengers artikkel her (bak betalingsmur)