Menneskene bak spareroboten Kron

Bak de automatiserte løsningene i Kron sitter blant annet våre spareeksperter. De er tilgjengelig for deg på chat med svar på de aller fleste spørsmål du har om fondssparing! Vi har tatt en prat med noen i teamet.

- Fondssparing er litt som utfor

Spareekspertene i Kron er et team av økonomer som har god erfaring fra ulike finansielle tjenester og kundeservice. Felles for de alle er at de har en brennende interesse for fondssparing og økonomi.

Teamet er alltid oppdatert på det nyeste innen feltet for å ha kunnskapen som trengs til å gi deg svar på det du måtte lure på.

- Fondssparing er litt som å kjøre utfor på ski. Du må styre unna de dårlige valgene slik at du best og raskest mulig kommer deg til målet du vil nå, forteller Eian Sandvik, Spareekspert og tidligere landslagsutøver.

Spareekspertene får mange ulike spørsmål, men det handler ofte om usikkerhet for valgene deres og hvilken utvikling de kan forvente.

- Det beste jeg vet er å hjelpe mennesker på den rette veien for økonomien deres! Jeg er som regel personen blant familie og venner som blir spurt om råd og det er kjempe gøy, forklarer Håvard Solheim, Spareekspert.

Fondssparing virker for mange veldig komplisert og tidkrevende, men det vet vi i Kron at det ikke behøver å være. Det kan faktisk være morsomt også!

- Det er også utrolig gøy at mange av kundene våre er engasjerte i Kron og setter pris på nyhetsmeldingene de får. Vi er alltid på jakt etter spennende nyheter som er relevante for kundene våre, sier Tine L`Orsa Eriksen, Spareekspert.

- Kan Kron gi meg penger?

Som hos mange andre tjenester dukker det innimellom opp noen mer kompliserte spørsmål hos oss også.
- Mange lurer på hva de bør gjøre med pengene sine eller hvilke fond de bør investere i. Flere ganger har vi faktisk frarådet folk til å investere fordi det ikke riktig for dem og deres situasjon. Å gi riktige råd er noe av det viktigste vi gjør, men også det mest spennende, forteller Håvard.

Har du noen spørsmål om Kron , eller lurer på om fondssparing er for deg? Du kan selvfølgelig ta kontakt med oss på chatten du også! Klikk på knappen nederst til høyre. Vi gleder oss til å høre fra deg!