Kvinne med mobil på buss

Nye forbedringer i Kron-appen!

Vi som jobber i Kron får ofte ideer og ønsker til forbedringer og nye funksjoner i appen fra dere. Vi elsker at dere engasjerer dere og vi gjør alt vi kan for å gjøre forbedringer i brukeropplevelsen. Nå er vi klare med tre løft i appen, som du kanskje allerede har fått med deg?

Fondsverdier
Mange har spurt oss om hvorfor vi ikke viser verdiene i fondene man eier. Nå har vi fått det på plass! På forsiden ser du hvor mye du har i hvert fond i din plan, og derfra kan du trykke deg inn i flere detaljer. Under detaljer finner du avkastningen på de fondsandelene du nå eier. Du kan også finne summen av det du har tjent på fondsandeler du ikke lengre eier, samt at det er nå en visning av prosentvis fordeling mellom fondene dine.

Fondsverdier i appen

Penger i farta
Når du gjør innskudd, endringer eller uttak hos oss så tar det alltid en liten stund før man opplever noe skjer. Dette har vi forsøkt å illustrere i konseptet «penger i farta». Dette viser hvor mye penger som enten er på vei inn eller ut av fond. Den vanligste situasjonen når du har penger i farta er ved et innskudd, da kan vi ha sendt ordene, men venter på at vi skal motta bekreftelser på kjøpene.

Penger i farta

Avslutte kontoer hvor du ikke er investert
Dette har vært en etterlengtet funksjon fra mange og nå kan du endelig rydde litt i kontoene dine. Da blir det enklere om du gjør feil når du oppretter en konto, eller bare vil lage en konto du ikke er sikker på at du vil bruke. Litt lengre frem i tid, skal du også kunne avslutte kontoer det har vært investeringer på.

Avslutte konto

Vi håper du synes disse forbedringene er nyttige. Vi blir veldig glade for tilbakemeldinger - du kan legge igjen så mange du vil nederst på forsiden i appen eller skrive til oss på chatten.