Bli kunde
Fondstypen Som Vokser Nar Markedet Faller2

Fondstypen som vokser når markedet faller

29. Februar 2020

Når alt faller som verst og ting er tøft er det en fondstype som reagerer motsatt. Det øker i verdi og demper din totale påvirkning.

Det er litt som bestemors kjøttkaker, det er kanskje ikke den mest spennende matretten, men den metter deg alltid. Vi snakker her om rentefondene.

Les mer
Copy Of Gavepakke 1

Hvorfor i all verden skal ikke jeg selge når markedet faller?

28. Februar 2020

Noen tenker at å selge alle fondene sine er lurt når markedet faller. Man kan jo bare selge alle fondene sine og kjøpe tilbake senere når ting har roet seg? Eller?

Under forklarer vi hvorfor dette er veldig vanskelig, og at det faktisk er de som blir sittende igjen som tar minst risiko.

Les mer
Copy Of Copy Of Gavepakke

Fall i markedet - en gavepakke til alle med lang tidshorisont

25. Februar 2020

Fall i investeringer kan både være kjedelig og skummelt. Ingen liker å tape penger og spesielt ikke sparepenger satt av til for eksempel pensjon. Men har du litt tidshorisont på sparingen din kan du heller se på fall som en gavepakke!

Les mer
Aktuelt

Virusfrykten sprer seg i Europa

24. Februar 2020

Coronaviruset har fortsatt å spre seg over helgen og frykten sender Europeiske børser ned 3 %. Her er noen vanlige spørsmål.

Les mer
Valentines Personlig økonomi

Ikke ta opp dette på Valentine's day

14. Februar 2020

Valentine's Day er dagen for romantikk og kos! Spar den viktige pengesamtalen med kjæresten til 15. februar når dere fortsatt lever på en rosa sky. For en samtale om økonomi kan jo være vanskelig, men desto viktigere for å lykkes med parforholdet på sikt. Her er noen tips til å komme i gang.

Les mer
Kina

Virusfrykten svirrer i markedet

28. Januar 2020

Det er ikke noe nytt at markedet skvetter litt når et nytt virus kommer.

Les mer
Pensjon

Hvordan kan du pensjonere deg tidlig?

27. Januar 2020

Drømmer du om å vise fingeren til sjefen og aldri stå opp tidlig igjen? Eller ønsker du bare å ha muligheten en vakker dag? Under har vi en oppskrift på hvor lang tid du trenger og hvor mye du må spare.

Les mer
Gronn

Investering i miljø eller investere miljøbevisst?

16. Januar 2020

Når man snakker om miljøbevisste investeringer dukker gjerne bilder av solcellepaneler og vindmøller opp i hodet. Men miljøbevisste investeringer er så mye mer og kan gjøres så mye smartere. For oss i Kron handler miljøbevisste investeringer om å balansere dine sparepenger med en bedre miljøprofil.

Les mer