Bli kunde
3 Blogg

4 tips til deg som vil spare i fond

18. September 2020

Å bli god på å investere i fond krever både motivasjon, kompetanse og tålmodighet. For mange er det overveldende å forholde seg til begreper som diversifisering, risikostyring og langsiktighet. Det er fullt forståelig, disse begrepene er «finansk» for de fleste av oss. Derfor har vi satt opp en liten investeringsguide som kanskje gjør det litt enklere.

Les mer
Fremtidsfullmakt

Vet du hva en fremtidsfullmakt er?

15. September 2020

Flere og flere nordmenn velger å skrive en fremtidsfullmakt. Det er et offisielt dokument hvor du gir andre tillatelse til å ta avgjørelser for deg, for eksempel hvis du skulle bli alvorlig syk. Ingen har lyst til å tenke på det verste, men dessverre kan ulykker komme brått på, og da er det smart å ha en plan. Dette gjør det også lettere for dine nære og kjære.

Les mer
Verv En Venn 1 Nyheter

Verv venner til Kron!

09. September 2020

Vi har lansert et verveprogram som gjør det enda lettere å hjelpe andre i gang med sparingen. Som en ekstra motivasjon får både du og den du verver en bonus på 200 kroner.

Les mer
Konfirmasjon 2

Hva skal man gi i konfirmasjonsgave?

28. August 2020

Er du en av dem som har en spent konfirmant hjemme? Eller kanskje du er invitert i en konfirmasjon snart? Det kan være vanskelig å å tenke på gaver i en travel hverdag, derfor har vi samlet litt gavetips og inspirasjon til deg.

Les mer
Er Du Over 34 Ar Og Lurer Pa Personlig økonomi

Er du over 34 år og lurer på om du skal knekke BSU'en?

16. August 2020

Når du fyller 34 år kan du ikke lenger sette inn penger på BSU, men du får fortsatt beholde kontoen helt til du velger å bruke av pengene du har spart. Om du allerede har kjøpt bolig kan det være vanskelig å bestemme seg for hva man skal gjøre med kontoen. Er du usikker på om du skal bruke pengene? Da skal vi prøve å hjelpe deg nå!

Les mer
Rett Oppokonomi

Brukt litt mer penger i sommer enn du hadde tenkt?

10. August 2020

Hvis du er bekymret for økonomien er det lurt å ta tak med en gang. Her er litt tips både til deg som er stressa og for deg som har grei kontroll, men som ønsker litt mer inspirasjon.

Les mer
Indeks Blogg

Dette bør du tenke på før du velger fond

05. August 2020

Nå som renten ligger på et historisk lavt nivå er det blitt enda viktigere å finne gode sparealternativer. Det kan være vanskelig å finne frem i jungelen av ulike produkter. Her er noen råd til hva du bør tenke på før du velger.

Les mer
Blogg Student Sparing

Venter du eller noen du kjenner på stipend fra lånekassen?

30. Juli 2020

Nå er studiestart rett rundt hjørnet for mange. Her er noen tips til hvordan du unngår studentsmellen!

Les mer