Bli kunde
Laer Mer Om Pensjon I Sommer4 1 Nyheter

Lansering av ny egen pensjonskonto med bedre vilkår

28. Juli 2020

Når nyttårsklokkene ringer inn 2021 er det ikke bare det nye året du kan feire, i januar innføres også «Egen pensjonskonto» i Norge. For de aller fleste vil det bety en bedre pensjonisttilværelse.Her er litt mer informasjon om hva det vil bety for deg.

Les mer
Spare Ung

Har du lyst til å bli økonomiekspert?

08. Juli 2020

Ønsker du å ta mer kontroll over budsjett, planlegging av ferier, handling, sparing og alt annet innen økonomi? Da har vi noen tips til deg.

Les mer
Hvordan Spare Til Barn

Sparer du til barna dine?

08. Juli 2020

Sparing til barn er et tema som mange er opptatt av. Derfor vil vi gi litt tips til hvordan du kan komme i gang med sparingen. Vi vet at alle har forskjellige økonomiske utgangspunkt, men alle monner drar, og det finnes også mange måter å spare på.

Les mer
Spare Med Partner

7 tips for å ta opp økonomi med partneren

08. Juli 2020

For de fleste er økonomi et vanskelig tema å ta opp med kjæresten, samboeren eller ektefellen. Allikevel er samtaler om økonomi noe vi alle burde ha, helst jevnlig. Derfor har vi samlet syv tips til hvordan du kan ta opp økonomi med partneren din.

Les mer
Hvordan Kan Du Bli Familiens Okonomiekspert

Har du små barn hjemme i sommer?

08. Juli 2020

Nå er sommerferien i gang for de fleste av oss. Mange har nok en litt annerledes ferie enn planlagt, men det betyr ikke at det blir noe dårligere. Her er det bare kreativitet som må til! Med en hektisk hverdag og barn som krever sitt kan det selvfølgelig være litt vanskeligere å være kreativ, derfor har vi satt opp noen tips til aktiviteter for små og store.

Les mer
5 Enkle Sparegrep Du Kan Ta Fra Solsenga 3 Personlig økonomi

5 enkle sparegrep du kan ta fra solsenga

01. Juli 2020

Du har kanskje ferie og nyter late dager på fjellet eller en strand? Da er dette en perfekt anledning til å få unna fem enkle saker man ellers alltid utsetter. Det gir ikke bare god samvittighet, men det kan også spare deg for tusenvis av kroner i året.

Les mer
Pride2

Pride-seier i USA er bra business

30. Juni 2020

Høyesterett i USA har gjort diskriminering mot LGBTQ-personer på arbeidsplassen ulovlig. Mange store amerikanske selskaper var med på dra avgjørelsen i land.

Les mer
5 Tips Til Hvordan Du Far Mest Ut Av Feriepengene 1 Personlig økonomi

5 tips til hvordan du får mest ut av feriepengene

16. Juni 2020

Sommerferien 2020 vil bli annerledes for mange av oss. Feriepengene som nå betales ut er et gledelig tilskudd til økonomien. Derfor har vi satt sammen noen tips og råd basert på forskjellige økonomiske forutsetninger.

Les mer