Bli kunde
Interessen For Enkeltaksjer Oker Aktuelt

Interessen for enkeltaksjer øker - er det bra?

11. Juni 2020

Da fotballkampene i England ble innstilt som følge av Covid-19, og spilltilbudet ble dårligere, åpnet interessen seg for et nytt spillobjekt, nemlig enkeltaksjer.

Les mer
Lav Rente Hva Betyr Det For Deg

Hvorfor er styringsrenten så lav og hva betyr det for deg?

06. Juni 2020

I begynnelsen av mai ble styringsrenten satt ned til historisk lave 0 %. Bare to måneder tidligere lå styringsrenten på 1,5 %. Styringsrenten settes av Norges Bank og brukes når det for eksempel går litt trått i økonomien i Norge. Men hva betyr det at renten er null og hva har det egentlig å si for deg?

Les mer
Gode Trenger Ikke Vaere Dyre

Gode råd trenger ikke lenger å være dyre

01. Juni 2020

Sparing i fond kan for folk flest minne om en uoversiktlig jungel av fond, forvaltere, spareprodukter og gebyrer, pakket inn i et komplisert bransjespråk. Det kan være utfordrende å navigere rundt og finne de beste løsningene for eget behov. Og hvordan kan vanlige folk vite om man faktisk får det man betaler for? Eller om man betaler for mer enn man får?

Les mer
5 Gode Sparetips For Deg Som Er Ung Personlig økonomi

5 gode sparetips for deg som er ung

28. Mai 2020

Tenker du at du burde spare, men du får ikke ut fingeren? Kanskje føler du ikke at du har nok penger, eller at det ikke nytter? Mange unge utsetter å spare, men det er det ingen grunn til. Kron hjelper å spare smart i fond.

Les mer
Har Du Feil Fond 3 Tips For A Sjekke Sparing og investering

Har du feil fond? 3 enkle tips for å sjekke

24. Mai 2020

Kanskje investerte du i fond med mål om å kjøpe en hytte, spare til pensjon eller rett og slett skape en trygg fremtid. Underveis kan livssituasjonen din ha endret seg eller fondene kan ha «mistet futten» og sluttet å prestere slik de gjorde før. Har du fortsatt de investeringene som passer deg og dine mål? Og har du de rette fondene? Ta en titt på vår sjekkliste.

Les mer
5 Enkle Tips For A Spare Tusenvis Pa Forsikringene Personlig økonomi

5 enkle tips for å spare tusenvis på forsikringene

20. Mai 2020

Forsikringer er nødvendig, men kan være kjedelig å bruke tid på. Men med litt ekstra innsats kan du spare tusenvis av kroner. Under får du fem sparetips til hvordan.

Les mer
Nar Kommer Skattepengene

Det du trenger å vite om utbetalingen av skattepengene

18. Mai 2020

Til tross for et noe skiftende vær i vårt langstrakte land så er det snart sommer. Hvis du er en av mange som får igjen på skatten i år er dette også tiden for å få penger inn på konto! Under kan du lese det du trenger å vite om skattepenger og feriepenger for 2020.

Les mer
Hvilke Utgifter I Budsjettet Er Enklest A Kutte

Hvilke utgifter i budsjettet er enklest å kutte?

07. Mai 2020

Det kan være vanskelig å hele tiden ha full oversikt over økonomien sin og hva pengene går til. Du har sikkert hørt det veldig mange ganger før, men det hjelper å sette opp et budsjett. Lurer du på hvilke poster i budsjettet ditt du kan spare penger på? Vi har satt sammen en liste med fem poster i budsjettet hvor det er enklest å spare penger.

Les mer