Bli kunde
Nar Kommer Skattepengene

Det du trenger å vite om utbetalingen av skattepengene

18. Mai 2020

Til tross for et noe skiftende vær i vårt langstrakte land så er det snart sommer. Hvis du er en av mange som får igjen på skatten i år er dette også tiden for å få penger inn på konto! Under kan du lese det du trenger å vite om skattepenger og feriepenger for 2020.

Les mer
Hvilke Utgifter I Budsjettet Er Enklest A Kutte

Hvilke utgifter i budsjettet er enklest å kutte?

07. Mai 2020

Det kan være vanskelig å hele tiden ha full oversikt over økonomien sin og hva pengene går til. Du har sikkert hørt det veldig mange ganger før, men det hjelper å sette opp et budsjett. Lurer du på hvilke poster i budsjettet ditt du kan spare penger på? Vi har satt sammen en liste med fem poster i budsjettet hvor det er enklest å spare penger.

Les mer
Copy Of Bunnen

Dette kan du gjøre for å sikre økonomien din i dag

23. April 2020

Det er ikke ukjent at Covid-19 har rammet mer enn helsetilstanden vår. Viruset kom også som et slag i magen på økonomien til mange av oss, og det er lett å føle seg litt rådvill i tiden fremover. Her gir vi deg noen tips for hvordan du kan sikre økonomien din best mulig.

Les mer
Hvorfor Oker Borsene Na

Hvorfor øker børsene nå?

18. April 2020

Mange klør seg litt i hodet og skjønner ikke hvorfor børsene øker igjen. Coronaviruset herjer enda i verden og oljeprisen er fortsatt veldig lav. Til tross for dette har børsen hentet igjen rundt halvparten av fallene som skjedde i slutten av februar og mars. Ironien toppet seg da det ble meldt om at 17 millioner amerikanere var uten arbeid og børsen steg.

Hvordan kan det være mulig? Her har du tre teorier som kan forklare hvorfor:

Les mer
Bunnen 2

Er bunnen nådd, eller skal det falle mer?

14. April 2020

Hver dag kan du lese meninger i avisen om hvor markedet skal videre. Noen er veldig positive og andre er veldig negative til hva som skjer den kommende tiden. Sannheten er at de aller færreste vet hva som kommer til å skje. Vi har heller ikke funnet den berømte glasskulen til å spå fremtiden, men i denne bloggen skal vi gi litt perspektiver på veien videre.

Les mer
Fond Eller Aksjer Blogg

Hva er egentlig forskjellen på aksjer og fond?

03. April 2020

Det er mange kompliserte begrep innen finans og økonomi, og det kan være vanskelig å forstå hva de ulike begrepene faktisk betyr. Noe vi ser mange lurer på er hva forskjellen på aksjer og fond egentlig er. Det er vi her for å gjøre klart for deg!

Les mer
Fond Pa Salg 2

Liker du å handle på salg?

20. Mars 2020

Aksjer og aksjefond har falt kraftig i verdi den siste tiden. Årsaken til det er usikkerheten for når denne unntakstilstanden er over for bedrifter og folk flest. Når bedriftene ikke får solgt eller produsert hverken sine varer eller tjenester faller aksjekursene. Det betyr at det er billige aksjer å få nå.

Les mer
De Positive Corona Nyhetene

Coronaviruset – de positive nyhetene du kanskje har oversett

19. Mars 2020

Med nyhetene som herjer kan det kanskje være vanskelig å se lyset i enden av tunnelen. Her kommer noen positive nyheter som du kanskje har oversett blant kaoset.

Les mer