Slik flytter du fond til Kron

Vi har vi sett en stor økning i spørsmål fra nye kunder om hvordan de flytter fond til Kron. Det er veldig hyggelig at så mange velger oss!

Å flytte fond til Kron er enkelt

  1. Du laster ned appen eller går inn via hjemmesiden her .
  2. I appen trykker du på "Lag en ny konto eller flytt fond" og velger "Flytt fond til Kron". Hvis du oppretter en konto via hjemmesiden velger du "fond" og "flytt fond til Kron."
  3. Så plukker du de fondene eller fondspakken du ønsker.
  4. Fondene du har fra tidligere blir så solgt og pengene investert i fondene eller fondspakken du valgte.

Slik setter du opp en spareavtale i Kron

  1. Logg inn i appen.
  2. Velg kontoen du vil sette opp en spareavtale for.
  3. Trykk på "Spareavtale" og velg beløp, samt dato for trekk.

Kom i gang raskere

Hvis du ønsker å komme i gang raskere kan du avslutte spareavtalen hos din nåværende bank, og sette opp en med det samme beløpet i Kron. Flyttingen av fond er en relativt manuell prosess, så om mange flytter samtidig fra ett selskap kan det det bli noe kø i systemet.

Hva er forskjellene på Kron og Sbanken?

Kron og Sbanken har mange likhetstrekk. Vi tilbyr omtrent de samme fondene, har lave priser og har vært utfordrere på hver vår kant i en bransje som sårt trenger det. Det er likevel noen forskjeller det kan være greit å være klar over.

  1. Vi rebalanserer automatisk fond for kundene våre. Det er mange fordeler med dette, men det er noe Sbanken ikke tilbyr. Det vil snart også være mulig å slå av rebalansering i Kron. Les mer om rebalansering her.
  2. Innskuddene du gjør i Kron investeres automatisk i de fondene/fondspakkene du har valgt. Du trenger ikke sette opp noen ekstra overføring.
  3. Kron tilbyr Egen pensjonskonto og flytting av pensjonskapitalbevis. Vi er faktisk blant Norges billigste - her er det mye penger å spare.

Last ned Kron-appen

Last ned appen og utforsk Kron allerede nå!