Vår summer intern er her!

Vi i Kron er veldig glade for å utvide teamet med enda et talent hos oss i sommer! Odd Martin Guttulsrud har bakgrunn fra jus og start-ups. Han er et godt bidrag til vårt team som vår Summer Intern.

Odd Martin har fullført en Master i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo, og tilbringer sommeren med oss i Kron før han skal videre til Bocconi til høsten for en LL.M. i "Law of Internet Technology". Han har ikke bare sittet på skolebenken, men fått mange interessante arbeidserfaringer. Odd Martin har blant annet vært trainee hos flere advokatfirmaer, i tillegg til å være med å starte to firmaer.

Når Odd Martin ikke sitter fordypet i lovens bøker eller er med på å bygge nye selskaper, er han glad i å utforske nye land og lære seg nye språk. Den nyeste utfordringen er italiensk før han skal flytte til Milano for å studere. Han er også en kløpper i sjakk og har representert Norge i blant annet ungdoms-VM.

Vi er sikre på at Odd Martin blir en flott ressurs hos oss i sommer. Det er alltid gøy å få nye folk på laget med nye ideer og energi til å utvikle Kron til en enda bedre tjeneste for våre kunder!