Vi oppsummerer det viktigste fra november📽️

Få med deg det som påvirket markedet i november og lær litt mer om vekstmarkedsfond. Denne gangen har vår investeringssjef Joar fått med seg Fredrik Bjelland, som forvalter fondet Skagen Kon-Tiki.

Se sendingen her:

Kan vekstmarkedsfond bli bra i 2024?🤔

Vekstmarkedsfond satser på selskaper i land som Kina, India, Mexico og Brasil. Disse har gjort det dårligere sammenlignet med markedet ellers, men mange mener at de vil kunne gjøre det bra fremover da de er lavere priset, enn for eksempel amerikanske aksjer. Investerer du i en fondspakke i Kron investerer du allerede i vekstmarkeder.

For deg som vil lære enda mer✅

Får du med deg det som skjer under nyheter i appen? Eller kanskje du leser de korte nyhetsmeldingene som kommer hver uke? Vi prøver alltid å ha fingeren på pulsen og gi deg relevante nyheter som er koblet til selskaper og verdensdeler du er investert i. I slutten av måneden sender vi ut en enkel oppsummering som du kan lese på trikken, når du ligger i sofaen eller venter på at barna skal bli ferdig på fotballtrening.

På vår Instagram profil "kron_app" deler vi også mye forskjellig innhold. Her vil du forhåpentligvis lære mer om det som skjer i verden og hvordan det påvirker dine investeringer.

Følge oss gjerne på Instagram💜