Investeringsanalytiker

Vil du jobbe med kapitalforvaltning og fintech?🚀

Kron er en del av Storebrand og nå ser vi etter deg som vil jobbe i Kron i krysningspunktet mellom kapitalforvaltning og fintech.

Vi jobber for å realisere et viktig samfunnsoppdrag: Å gjøre gode investeringer tilgjengelig for alle. Fordi alle fortjener muligheten til å skape en fremtid med økonomisk trygghet og frihet. Gjennom smart bruk av teknologi, gjør vi det som tidligere har vært forbeholdt proffene tilgjengelig for alle.

Hvorfor Kron og Storebrand?

Storebrand-konsernet er en ledende nordisk kapitalforvalter med over 1 000 milliarder kroner til forvaltning. Kron er i kraftig vekst og har nå mer enn 55.000 aktive investorer og forvalter over 10 milliarder for norske fondssparere - hovedsakelig gjennom diskresjonære mandater og plassering i fond.

Vi ser nå etter deg som kan ta et bredt investeringsansvar på tvers av aktivaklasser og som liker å bli involvert i ulike områder på tvers av fagdisipliner. Noe av det som gjør Kron til et unikt sted å jobbe er evnen til å oppnå resultater i samspillet mellom teknologer, produkthoder, designere, markedsfolk, jurister og porteføljeforvaltere. Den rette personen vil finne store muligheter for faglig utvikling i et spennende og inkluderende arbeidsmiljø.

Kron er Storebrands investeringsapp. Vi jobber i tverrfaglige team med høy agilitet, samtidig som alt vi gjør er forankret i våre ambisjoner og selskapsmål. Fordi det motiverer til forutsigbarhet, fokus, kreativitet og kommersielle resultater. Hos oss har ansatte et stort ansvar på sine skuldre, verdsetter åpenhet og har stor påvirkningskraft.

Du vil være en viktig bidragsyter til å nå våre ambisjoner om å skape spareglede og hjelpe de underinvesterte til å bli investert som proffene. I Kron vil din "can do"-mentalitet verdsettes og bidra til at vi klarer å kombinere innovasjonskraften til et ungt teknologiselskap med fagkompetansen og tyngden til Storebrand.

Hvem er du?

Du er engasjert, analytisk og flink med tall. Du trives med teamarbeid, tar initiativ og finner motivasjon i faglige utfordringer. Du har finans- eller teknisk utdanning fra anerkjent institusjon med ett til fem års relevant erfaring fra kapitalforvaltning, private equity, meglerhus eller et anerkjent management consultning selskap. Du må ha en genuin interesse for kapitalforvaltning og engasjement for Krons samfunnsoppdrag. Videre, har du god økonomisk forståelse og sterk interesse for finansmarkedet, finansielle instrumenter og porteføljekonstruksjon. I verktøykassen din har du kunnskap om SQL og avansert bruk av Excel, og gjerne ytterligere programmeringserfaring.

Som medansvarlig for Krons investeringer blir du motivert av å skape god avkastning til riktig risiko. Du vil rapportere til Chief Investment Officer i Kron og jobbe tett sammen med våre produkt- og markedsteam samt nøkkelpersoner i Storebrand Asset Management.

Oppgaver:

 • Analysere, følge opp og forvalte våre fondspakker, inkludert kvantitativ og kvalitativ analyse av fond og investeringsunivers.
 • Delta i beslutninger og om investeringer, valg av forvaltere og porteføljekonstruksjon.
 • Bidra til å utvikle nye og innovative kapitalforvaltningsprodukter.
 • Bærekraftsanalyser.
 • Bistå i å utvikle og gjennomføre utviklingsprosesser i kapitalforvaltningen.
 • Risikoanalyser.
 • Sørge for generell orden i sysakene.

Hva kan vi tilby?

 • Muligheten til å jobbe i et svært innovativt miljø med fokus på skaperglede og læring.
 • Nøkkelrolle i å utvikle og forme en av de mest spennende skaleringsreisene i norsk finans dette tiåret.
 • Et sterkt fagmiljø innen kapitalforvaltning, med gode muligheter til utvikling og økt ansvar.
 • Som ansatt i Kron får du Storebrands ansattgoder som f.eks. en attraktiv pensjonsavtale, gode forsikringsordninger, og mulighet for subsidiert boliglån med gode renter. Vi tilbyr gode helseordninger og et bredt spekter av treningsmuligheter gjennom velutstyrte treningsrom og egen gymsal på kontoret.
 • Konkurransedyktige betingelser.

Kontakt vedrørende stillingen:

Synes du dette høres interessant ut og/eller har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Joar Hagatun (Chief Investment Officer/PM) på telefon: 920 62 257.

Søknadsfrist 13. september

Søk her

Storebrand samarbeider med Semac for bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.