Med Storebrand i ryggen: spørsmål og svar til kundene våre

Her finner du en oversikt over de oftest stilte spørsmålene i forbindelse med nyheten om at Storebrand blir Krons nye aksjonær.

Hva skjer?
Kron og Storebrand har blitt enige om en avtale som gjør Storebrand til Krons nye eier.

Blir Kron noe annet nå?
Nei. Kron vil fortsatt være Kron. Vi er overbevist om at dette vil gjøre den Kron du kjenner enda bedre. Krons brukervennlighet, produkttilbud og gode priser videreføres – kundene vil møte den samme Kron som de er vant til.

Hvorfor går dere sammen med Storebrand? Hva blir nytt?
Samarbeidet med Storebrand gir oss muligheten til å koble på enda flere produkter på fond- og pensjonstilbudet, dra nytte av Storebrands investeringskompetanse og distribusjonskraft, i korte trekk et enda bedre og bredere tilbud, til enda flere enda raskere enn før – tenk på det som «Kron med superkrefter».

Vil dere tilby boliglån og forsikring i Kron-appen nå som dere blir eid av et selskap med mange finansprodukter?
Kron vil fortsatt fokusere på å forenkle god sparing i fond og til pensjon. Fremover har vi mange muligheter til å bygge ut tilbudet for de som ønsker det – til det beste for kundene.

Vil dere endre tilbudet av fond?
Vi jobber alltid med å forbedre fondstilbudet hos Kron, slik vi gjorde da vi åpnet fondsmarkedet og slik vi gjorde da vi kastet ut dyre fond. Blant våre over 500 fond finner du Storebrand-fond i dag, og det vil du naturligvis fortsette å gjøre. Vi vil fortsette å alltid gi kundene anbefalinger basert på deres egne preferanser og behov, ikke hva leverandøren av fondet heter.

Vil prisene endres?
Prisene vil ikke endres som en følge av endringen på eiersiden. Oppdraget vårt er å gjøre gode investeringer tilgjengelig for alle, og for å få til dette er gode priser viktig.

Hva skjer nå med Krons avtale med Akademikerne Pluss?
Krons avtale med Akademikerne Pluss fortsetter uten endringer. Storebrand har avtale med ni av Akademikerne-foreningene om forsikring. Foreningsmedlemmer vil kjenne igjen de eksisterende tilbudene, og så vil vi bruke denne muligheten til å tilby enda flere og bedre produkter og tjenester, til alle kunder, også foreningsmedlemmer.

Blir jeg nå kunde av Storebrand?
Du forblir kunde av Kron, et Kron med nye eiere. Du kan fortsette som før og forholder deg til Kron i alle de vanlige, kjente og kjære flatene.