Hvorfor trenger jeg en finansiell rådgiver?

I flere situasjoner kan det være nødvendig, eller ønskelig, å snakke med en autorisert finansiell rådgiver. En slik rådgiver har kunnskapen og erfaringen til å forklare og lære bort viktige elementer som omhandler dine investeringer, i tillegg til å gi råd om hva som kan være det rette for deg.

Kron har derfor flere finansielle rådgivere klare til å hjelpe deg dersom du har noen spørsmål om din økonomiske situasjon eller om du har lyst til å diskutere de politiske endringene i USA for eksempel. Det kan være veldig fornuftig å ta en slik samtale dersom du er i tvil om noe. Ikke nøl med å ta kontakt. Rådgiverne i Kron er her for å hjelpe akkurat deg. Du kan nå en av våre rådgivere enten på chat fra Kron sin hjemmeside.

Alle rådgivere hos Kron er medlem av autorisasjonsordningen for finansielle rådgivere (AFR) , som er en nasjonal ordning som fremmer og sikrer nødvendig kunnskap, holdninger og ferdigheter hos finansielle rådgivere. Målet er å styrke kvaliteten på finansiell rådgivning overfor kunder i Norge.