Hvorfor trenger jeg en finansiell rådgiver?

I flere situasjoner kan det være nødvendig, eller ønskelig, å snakke med en autorisert finansiell rådgiver. En slik rådgiver har kunnskapen og erfaringen til å forklare og lære bort viktige elementer som omhandler dine investeringer, i tillegg til å gi råd om hva som kan være det rette for deg.

Kron har derfor flere finansielle rådgivere klare til å hjelpe deg dersom du har noen spørsmål om din økonomiske situasjon eller om du har lyst til å diskutere de politiske endringene i USA for eksempel. Det kan være veldig fornuftig å ta en slik samtale dersom du er i tvil om noe. Ikke nøl med å ta kontakt. Rådgiverne i Kron er her for å hjelpe akkurat deg.

Du kan nå en av våre rådgivere enten på chat fra Kron sin hjemmeside. Dersom du heller ønsker å ta en samtale over telefon eller e-post er det bare å skrive det i chatten så ordner vi det derfra.

Alle rådgivere hos Kron er medlem av autorisasjonsordningen for finansielle rådgivere (AFR), som er en nasjonal ordning som fremmer og sikrer nødvendig kunnskap, holdninger og ferdigheter hos finansielle rådgivere. Målet er å styrke kvaliteten på finansiell rådgivning overfor kunder i Norge.