Emma Tryti

Kron får nye superkrefter

Jeg er skikkelig glad for å kunne dele med dere at Kron får med seg Storebrand som ny eier. Kron vil fortsatt være Kron - den samme gjengen i den samme drakta, bare med mer kraft.

Med Storebrand i ryggen skal vi gjøre investeringer tilgjengelig for alle – enda raskere og enda bedre. Tenk på det som «Kron med superkrefter.»

Disse superkreftene skal komme deg til gode. Du vil kunne dra nytte av Storebrands brede utvalg av gode produkter gjennom flere nye tjenester, enda bedre kundeservice og brukeropplevelse - til de samme gode prisene. Sammen med Storebrand skal vi nå ut til enda flere.

Entusiasmen er gjensidig både hos Storebrand og oss i Kron, og vi ser alle mulighetene vi har til å gjøre hverandre bedre. Storebrand har latt seg begeistre av hvordan hver eneste medarbeider hos Kron brenner for å tilgjengeliggjøre investeringer, få flere kvinner og flere yngre til å investere og gjøre bærekraftige investeringer tilgjengelig gjennom intuitivt design. Vi har lykkes innenfor alle tre områdene.

Samtidig er vi i Kron imponert over Storebrand – de har virkelig satt bærekraft på kartet. Vi motiveres av deres drivkraft om å skape en fremtid å glede seg til. Storebrand har dyp kompetanse med å forvalte folks sparepenger i stor skala, med effektivitet, trygghet og tillit. Vi kan bygge på deres investeringskompetanse, produktbredde og støtteapparat til å gjøre Kron enda bedre og få større fart. Med Storebrand i ryggen vil vi kunne levere enda bedre løsninger og tilby flere nye tjenester, som gir deg som investor enda bedre oversikt over og innsikt i økonomien din.

Vi er både ydmyke og stolt av at 67 000 kunder har valgt oss. Dere utfordrer oss, noe som gjør det utrolig gøy å dra på jobb. Takket være alle gode tilbakemeldinger fra dere har vi vunnet forbrukertester, toppet lister i Finansportalen og blitt rangert til Norges best likte investeringsapp.

Vi gleder oss til å ha deg med på fortsettelsen av denne reisen, hvor Kron skal være Kron – bare en enda raskere og bedre versjon av oss selv. Med superkrefter.

Hilsen Emma, Kron-sjef


Lurer du på noe? Se oftest stilte spørsmål her. Les Storebrands pressemelding her.