Hvordan verver jeg en venn?

Gå inn i appen og trykk på Bonus-knappen nederst. Der kan du velge "Del vervelink" for enkelt å kopiere linken eller sende den til den du ønsker å verve.

For å fullføre vervingen, må den som blir vervet laste ned appen via vervelinken. Deretter må det opprettes en aksjesparekonto med et engangsinnskudd eller med månedlig sparing.

Normalt sett vil vervekoden registreres automatisk ved korrekt bruk av vervelinken, men den du verver må dobbeltsjekke at vervekoden faktisk ble registrert. Ble den ikke det, vil spørsmålet "Har du vervekode?" dukke opp på oppsummeringssiden. Da kan vervekoden legges inn manuelt.

Du kan også kopiere selve vervekoden og få den du vil verve til å legge inn vervekoden under opprettelse innskudd eller månedlig sparing hos oss.

Når dette er gjort, vil begge få en bonus på 200 kr hver. Bonusen kan overføres til valgfri aksjesparekonto på samme side som du fant vervekoden/-linken (Bonus-knappen nederst i appen).

Venner som allerede har investert i en konto hos Kron kan ikke verves. Husk også å gi dem informasjon om at de må sjekke at bonuskoden er registrert før de signerer kundeavtalen.