En enklere måte å investere på

I Kron-appen er det utrolig enkelt å investere fond og pensjon. Finn dine favorittfond, eller velg blant skreddersydde fondspakker til lave priser.

Kom i gang Flytt fond til Kron

Produkter Kron tilbyr

Derfor velger mange Kron

Derfor velger 40 000 kunder oss

Dette er Kron

Siden 2017 har vi stått opp om morgenen for å gjøre gode investeringer tilgjengelige for alle.

Les mer om oss

Hvis du er medlem i en forening som er en del av Akademikerne Pluss får du rabatter på fond i Kron og en av Norges beste pensjonsavtaler.

Sjekk dine fordeler og priser

Kron har blitt kåret til vinner av Forbrukerrådets pristest for aktører som tilbyr egen pensjonskonto og forvaltning av pensjonskapitalbevis . Dette gjelder for rimeligst indeksfond, lavest kostnad på pensjonskapitalbevis, og lavest eller nest laveste pris på enkeltfond.

Les hele testen

Last ned Kron-appen til din mobil

Norges best likte investeringsapp

Topp rating i App Store og Google Play

«Kron-teamet er engasjerende og flinke! Du får lynraske og gode svar (nesten) uavhengig av når på døgnet. Kron sine fond presterer også helt supert og du får mye av avkastningen selv!»

5 stjerner

App Store

«Dette er nok den beste appen jeg har hatt. Den motiverer veldig til å spare, er veldig enkel å bruke og samtidig lærer man mye.»

5 stjerner

App Store

«Det virker som det er viktigere for de at kunden skal tjene penger enn at de selv skal tjene. Svarene er ikke bare gode, men raske.»

5 stjerner

App Store