Hva er vilkårene for verving?

Vi setter stor pris på det om du vil invitere venner, familie og bekjente til å spare i Kron. For hver person du som kunde verver, får du og den personen en bonus. Bonusen vil gå inn på Kron-kontoene deres. For at alt skal gå riktig for seg, har vi satt opp noen vilkår for verving:

1. Kron forbeholder seg retten til å endre vilkårene for verving når som helst.

2. Vi har laget vervefunksjonen for å hjelpe flere i gang med investering hos Kron, og vil passe på at det kun blir brukt til dette formålet. Vi forbeholder oss retten til å frata enkeltkunder bonus uten videre begrunnelse. Dette kan også omfatte et forbud mot videre verving.

3. Innskuddet og bonusen som den som verver setter inn må bli stående i en Kron-konto i 30 dager fra dagen pengene ble registrert på konto. Det samme gjelder for innskuddet og bonusen til den/de som blir vervet. Hvis ikke vil dere begge miste bonusen. Innskuddet må minimum være på 300 kr eller en spareavtale på 300 kr.

4. Bonusen vil regnes som skattepliktig gevinst ved uttak. Verver du veldig mange, kan dette få konsekvenser for hvordan inntekten beskattes. Ta kontakt med ditt skattekontor for vurdering av skatteplikt for vervepremier.

5. Den som har blitt vervet kan kun aktivere vervingen via Kron-appen, ikke via vår hjemmeside.

6. Personen som blir vervet må legge inn bonuskoden eller passe på at lenken er blitt registrert i appen før et innskudd eller en spareavtale signeres for i app eller på nettside. Vervekoder kan ikke registreres eller godkjennes etter første kontrakt er signert med BankID.

7. Det er kun første innskudd på en aksjesparekonto (ASK) som utløser bonus (ingen andre kontotyper). Dette kan være et engangsinnskudd eller en månedlig spareavtale. Flytting av fond fra en annen leverandør regnes ikke et som et innskudd i denne sammenhengen, heller ikke innskudd fra gavekort. Bonusen kan kun overføres til en aksjesparekonto (ASK).

8. Dersom du deler vervekoden din i sosiale medier må du huske å merke innlegget med at det er reklame.

9. Husk at penger i fond kan svinge i verdi og at investeringen kan bli mindre verdt enn det du satt inn. Langsiktighet i fondssparing er sentralt for å lykkes, også for den du verver.

Hvis du har spørsmål til vilkårene for verving kan du kontakte oss på e-post verve@kron.no.

For mer informasjon om verving kan du se ofte stilte spørsmål her.