Hvordan kan jeg få 100 % aksjefond i Kron?

Du kan sette opp en konto med 100 % aksjefond når du lager en spareplan, eller endre til det senere. Andelen aksjefond vi anbefaler er basert på svarene du gir oss når du lager en spareplan.

Jeg har ikke en spareplan enda, hvordan endrer jeg andel aksjefond?

Gå gjennom registreringsprosessen på vanlig måte i appen. Når du kommer til den siste side vil du se en side som viser forventet utvikling. Trykk på «dropdown»-menyen og velg «detaljer». Her vil du kunne dra en knapp bortover for å påvirke aksjeandelen din. Du får en advarsel hvis vi mener du endrer for mye på den ut ifra svarene du har gitt oss.

Jeg har en spareplan, hvordan endrer jeg andel aksjefond?

Hvis du allerede har en plan trykker du deg inn på den spareplanen du vil endre. Scroll ned til menyen og naviger deg bort til «din plan». Når du er her inne trykker du på «dropdown»-menyen og velger «bakgrunn for plan». Her vil du få opp noen av spørsmålene du svarte på da du lagde planen. Når du har vært gjennom de trykker du på «dropdown»-menyen og velger «detaljer». Her kan du dra en knapp bortover eller bakover for å påvirke aksjeandelen din. Du får en advarsel hvis vi mener du endrer for mye på den ut ifra svarene du har gitt oss.